Любовникът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, отбеляза с

...
Любовникът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, отбеляза с
Коментари Харесай

Гринго черпи за свободата

Любовникът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, означи с гръмък ваучър излизането си на независимост. Gринго беше зад решетките поради рекет, само че в края на предходната седмица беше пуснат на независимост поради примерно държание и мнение на магистратите, че се е поправил в пандиза.

Вече като свободен човек, Давидов се появи в чалготека в Студентски град в столицата, където обичаната му Софи имаше присъединяване с ретро шлагери.
"Предложих му да пристигна с мен, с цел да може малко да разпусне. Условието беше той да почерпи за свободата си цялата компания. Веднага се съгласи и приятелите му бяха удовлетворени, че могат още веднъж да се забавляват с него ", описа пред "България Днес " Маринова.

Цяла вечер фолкаджийката поздравяваше обичания си мъж и наличието на Гринго не остана неусетно. Десетки гости на заведението, както и хора от личния състав пожелаха да се снимат с него, като любопитното бе, че запалянковците бяха мъже. Вероятно поради наличието на Софи в нощното заведение нито една кокона не посмя да приближи мачото. Гринго се позабавлява съществено и се усещаше надалеч по-добре в дискотеката, в сравнение с в затворническото общежитие в Казичене.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР