Любовник №1 в ефира Евгени Генчев е бил женен за

...
Любовник №1 в ефира Евгени Генчев е бил женен за
Коментари Харесай

Ергенът Евгени имал брак с украинка, вижте я, нищо общо с Ергенките / СНИМКА

Любовник №1 в ефира Евгени Генчев е бил женен за украинска пианистка, а двамата с някогашната му брачна половинка още са бизнес сътрудници. Проверка в Търговския указател демонстрира, че музикантът и хубавицата Анастасия Кенер са съдружници във компания, кръстена на младата русокоска.

Двамата вземат решение да основат компанията, която е и продуцентска къща, през 2017 година – няколко години преди да се разделят. Пианистката и пловдивчанинът, за който се късат рокли и коси в „ Ергенът “, се срещат още в Академията за изкуства в Имола, Италия. Там двамата учат музика и репетират с часове наред. Сближава ги пианото, а Евгени е изключително запленен по дългите крайници на Анастасия и русите ѝ коси.

Връзката стартира, а шансът е на тяхна страна. Двойката се мести през 2015-а в Лондон, където и двамата работят, а пристрастеността плава още повече като ноти на шедьовър. Анастасия е надарен занаятчия на клавишите, само че постоянно залага на разголени визии даже по плакатите за концертите си по целия свят, което нервира не Евгени, а консервативните му родители. Евгени обаче е мощно впечатлен от хубавицата с изваяно тяло и уклон към Шопен и я води даже на отмора в България.

Посетили Слънчев бряг дружно с други другари на пианиста. Евгени я среща с родителите си, подготвен е на брак, но Анастасия има други планове. Младата украинка мечтае да отвори академия за преподаване на пиано и кариерата ѝ е преди всичко пред промяната на пелените.

Двамата обаче подписват брак в английската столица, само че взаимното общуване не просъществува дълго и се развеждат през 2019 година по взаимно единодушие. Днес хубавицата е омъжена щастливо за различен собствен сътрудник от азиатски генезис – Карлос Версликен.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР