Любовник на убитата от мъжа си Евгения: Видяхме се, преди

...
Любовник на убитата от мъжа си Евгения: Видяхме се, преди
Коментари Харесай

Любовник на убитата от мъжа си Евгения: Видяхме се, преди да изчезне


Любовник на убитата от мъжа си Евгения: Видяхме се, преди да изчезне, за мен беше случка. Брат ѝ Николай разказа брачна половинка ѝ Орлин Владимиров като умопобъркан, който не показвал страсти, а татко му Пламен като пияч.
За мен беше случка. И двамата бяхме наясно,
че връзките ни нямат бъдеще. Много добре съм ѝ обяснил нещата. Ако съм имал по-сериозни планове, нямаше да сключа брак.

Това сподели в Софийския градски съдГабриел Димитров, който няколко месеца е поддържал интимни връзки с 33-годишната Евгения Владимирова. Младата жена изчезна на 13 октомври 2021 година, а месец по-късно
беше открита край Перник мъртва, напъхана в куфар,
с омотано стреч фолио към главата. Задържани бяха мъжът ѝ Орлин Владимиров и татко му Пламен, някогашен чиновник в ДАНС. Според обвиняването младият мъж, който е компютърен експерт, е удушил жена си, а родителят му оказал помощ да се отърве от тялото.
На съвещанието в петък беше разпитан любовникът ѝ.
Той и Евгения се запознали през лятото на 2021 г. на къмпинг “Градина ”. Постепенно връзките им станали интимни. Габриел също имал връзка, която на 10 септември 2021 година прераснала в брак. Той и Евгения се виждали един-два пъти седмично в хотел. Срещнали се и в дните към сватбата му. За последно се видели на 12 октомври 2021 година в хотел в кв. “Горубляне ”. На другия ден Евгения изчезва. Съдийката по делото Вера Чочкова на няколко пъти го пита дали връзките му с Евгения
са били съществени и давал ли ѝ е очаквания за взаимен живот.
“Никога не съм ѝ предложил да живее с мен, мъчно мога да приказвам за усеща ”, изясни очевидецът сбито. Вестта за изгубването на Евгения го заварила на медицински конгрес в Боровец. Там го и разпитали за първи път.

Евгения подозирала, че я наблюдават. Веднъж, когато била с Габриел, другарка ѝ се обадила да и каже,
че видяла колата на мъжа ѝ в региона на тяхната среща.
“Орлин не показва страсти, не се кара, не се ядосва. Не е имал смелостта да се схванат ”, съобщи братът на Евгения Николай Чорбанов. Той разказа Орлин като умопобъркан, човек с две лица, а татко му Пламен като пияч, който предварително бил пенсиониран от ДАНС, тъй като пиел на работно си място.
“Орлин не търсеше активно Евгения.
Пишеше ни известия, с които се опитваше да разбере какво знаем ”, изясни още брат ѝ. Три дни откакто тя изчезнала, мъжът ѝ отишъл да вечеря в дома на родителите ѝ. “Изключително невъзмутимо се държа – добави Николай. – Не мога да си изясни по какъв начин е допустимо да запазиш такова хладнокръвие, евентуално, убивайки я, е излял злобата си и се е успокоил ”, допусна брат ѝ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР