Любовник на съпругата на швейцарския бизнесмен Удо Ланге е задържан

...
Любовник на съпругата на швейцарския бизнесмен Удо Ланге е задържан
Коментари Харесай

Любовен триъгълник в убийството на швейцареца

Любовник на брачната половинка на швейцарския предприемач Удо Ланге е арестуван по съмнение в убийството му. Мъжът беше  открит мъртъв в гаража на дома му във вилното населено място „ Делта Хил ” до Перник. Трупът е открит от Елизабет Ланге, брачна половинка на жертвата.

57-годишният мъж, арестуван за убийството на Удо Ланге, е бил в интимни връзки със брачната половинка на Ланге – Елизабет, съгласно Нова. Той е работил в хлебопекарната на фамилията в „Делта Хил“.

57-годишният мъж, с букви Б.П., е арестуван за период от 72 часа.

Във вторник прокуратурата ще внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения за тежкото закононарушение.

В хода на следствието са осъществени огледи на местопроизшествието, извършени са разпити на очевидци, конфискувани са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от правосъден доктор, назначени са експертизи.

На взаимен брифинг през днешния ден прокуратурата и полицията споделиха, че арестуваният и брачната половинка на Ланге са имали „лични и служебни отношения“.

Доказателствата до този миг показват, че точно Б.П. е причинител на убийството, показаха още от прокуратурата.

По думите им убийството е осъществено във вилата на Ланге, там е била и неговата брачна половинка. Разследващите отхвърлиха да дадат детайлности за оръжието и събитията към закононарушението.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че тялото на мъжа е било преместено, а облеклата му – заменени и че има обвинен кръг от хора за убийството. От държавното обвиняване обаче отхвърлиха да имат доказателства за тези изказвания.

Източник: Нова телевизия
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР