Любовни обрати като в латиноамерикански сериал тресат живота на Филип

...
Любовни обрати като в латиноамерикански сериал тресат живота на Филип
Коментари Харесай

Голям жребец: Филип Аврамов сменя жените си като носни кърпички

Любовни обрати като в латиноамерикански сериал тресат живота на Филип Аврамов. Преди дни 48-годишният артист съкруши в обществените мрежи с кадър от Рим, за който театралничи гушнал сценаристката Христина Димитрова.
За околните им връзки, които започнаха като работни, се приказва от края на предходната година. А единствено няколко месеца преди първите подозрения за тях, към момента се свикваше със слуха, че Фицата май се е събрал с някогашната си брачна половинка – актрисата Милена Спиридонова, с която имат щерка Рая. Актьорът се раздели с жена си, тъй като се залюби с певицата Севинч, която го подари с щерка Ана. Тази връзка на Фицата не търпя дълго. В края на 2020 година се заприказва, че артистът е затоплил връзките си с Милена, която изигра Цвети в сериала „ Лъжите в нас ” по Нова телевизия. Тогава надали някой е предполагал повторна раздяла и нова обич в живота на Фицата.

„ Нещо се мъти... ”, написа артистът към фрагмента от Рим , за който Христина го е прегърнала и дори е преметнала крайник на скута му. Подобна поза наподобява извънредно неприемлива за мъж и жена в чисто колегиални връзки, поради което се одобри като самопризнание, че са във връзка. „ Направих един пост, без да разбирам по какъв начин съм се озовал в Рим, само че отидох до там, с цел да потвърдя моята остаряла максима „ Разделяй и владей ”, съобщи след това Фицата в предаването „ Тази събота и неделя ” по Би Ти Ви, след което се отклони от въпроса какво е правил в Рим. Дори не се загатна, че е бил с Христина. Не се разиска и фрагмента, за който театралничи преметнала крайник на скута му.

„ Чакаме да забележим какво ще се излюпи ”, „ Винаги е хубаво с по-млада жена ”, „ Щастливи ” – са измежду мненията под фотографията на Фицата и Христина в инстаграм. Вълненията са неизбежни поради обстановката. Близостта сред двамата очевидно е зародила около взаимната им работа, тъй като първите клюки за нея се появиха през есента на предходната година. Тогава бе премиерата на моноспектакъла на Фицата „ Защото съм прочут ”, по чийто сюжет е работил с Христина. Впечатленията се затвърдиха откакто артистът и червенокосата красавица се появиха на представянето на книгата „ Гризачи ” на сътрудника му Валери Йорданов. На събитието Филип, който е прочут и от сериала „ Скъпи наследници ”, се изяви като благородник, сипвайки безалкохолно и алкохол на дамата си, което се оказа мотив да приближат глави. Широки усмивки и дълги диалози споделиха още двамата тогава, което притегли много любопитни погледи.

Екранният Костадин от сериала „ Домашен арест ”, който се излъчваше по Би Ти Ви, се разведе с първата си жена Милена Спиридонова преди повече от шест години . Като причина се спрягаше увлечението на артиста по певицата и здравна сестра Севинч Ибрахим. От самото начало Фицата бил открит с жена си Милена. Не скри смяната в персоналния си живот и от медиите. Така бързо се разбра, че Фицата и Севинч, която е позната от музикалното съревнование „ Пей с мен ”, са се срещнали около общи познати в рибарско населено място до Варна. Там Филип постоянно върви на морски лов на риба. После Севинч отишла да гледа представлението „ Бог Рок ”, в което Филип взе участие. Красавицата, която по-късно се причисли към екипа и свиреше на бас-китара, и Фицата почнали да поддържат връзка по-често и любовта им просто се случила. „ Много мощно чувство един за различен. С него по-скоро сме идентични, в сравнение с разнообразни ”, споделяше Севинч през 2018 година Тогава щерка им Ана към този момент бе на 10 месеца. Нейното „ персонално знамение ”, по този начин певицата показа при своя медийна изява появяването на Филип в живота й.

Съвсем разумно любовта им означаваше разлъка артиста с Милена, с която имат 11-годишна щерка Рая. „ Човек в един миг би трябвало да реши – дали да живее в истина или в нещо, което е малко по-друго. Знам, че да живееш в истина е мъчно. Просто аз избрах този път, тъй като нямаше връщане обратно ”, споделял е Филип Аврамов по тематиката.

Предвид всички тези трогателните изповеди бе огромна изненада, когато през август 2020 година Севинч призна, че с Филип към този момент не са във връзка, само че посред им в никакъв случай не е имало кавги и болежка, а единствено голяма обич. Тогава не стана ясно какви тъкмо са връзките им. Само че тя се грижи за щерка им, движи работни планове, а Фицата е много ангажиран с ремонта на фамилната си къща, която назовава „ Аврамов дом ”  със зала за театрални спектакли, снима се във филми, играе в представления и в последна сметка се поотдалечили. Започнали да прекарват повече време сами, в сравнение с дружно, само че в никакъв случай не са се карали.

Още тогава се заприказва, че Филип Аврамов се е върнал при жена си Милена. Впечатленията за възобновяване на връзката им се ускориха в края на 2020 година и началото на идната година, въпреки че нито Фицата, нито Милена са се впускали в пояснения по тематиката. Двамата постоянно са показали положителни връзки. Даже откакто се разделиха, актьорите продължиха да си партнират пред камерата, участвайки дружно във филми, както и на театрална сцена. И въпреки всичко бе огромна изненада, когато през есента на предходната година се появиха слуховете за нова обич в живота на артиста. Кадърът пък с Христина, който Филип показа от Рим, се одобри за удостоверение. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР