Любовни, а не рядко и интимни съвети раздава Милица Гацева

...
Любовни, а не рядко и интимни съвети раздава Милица Гацева
Коментари Харесай

Бобовдолката Милица от Ергенът 2 се изживява като новата Кобилкина

Любовни, а не рядко и интимни препоръки раздава Милица Гацева в интернет. Бобовдолката се изживява като Кари Брадшоу в сериала „ Сексът и градът “, а някои пък предвиждат, че като нищо това ще е новата Кобилкина, написа flagman.bg.

Девойката се трансформира в същинска атракция във втория сезон на любовното риалити „ Ергенът “. Тя съумя да прикове погледите на феновете и да изправи косата на втория ерген Евгени Генчев, откакто още с влизането си в имението подари на пианиста отливка на личен си гърди. Интимният подарък бе съпроводен от още по-интимно стихотворение, в което Милица излива най-дълбоките си усеща.

Оказа се, че сякаш скромната и притеснителна русокоска се радва на популярност още преди риалити формата. В Бобов дол съвсем няма човек, който да не познава Милица. Причината е, че от няколко години насам мацката не стопира да се изявява в стилните среди, води лична графа в интернет, където раздава всевъзможни препоръки – любовни, финансови, здравословни.

„ Момичета, не бъдете наивни, не се втурвайте в случки. Първо споделете на приятелки за него. За вас, мъже - в случай че сте от сполучливите с кариера и финансова непоклатимост, с цел да разберете дали дамите до вас са същински, просто се направете на небогати, само че с фантазии. Ако те ви одобряват без нищо, това са вашите девойки ", поучава Гацева. 26-годишната госпожица обстойно и необятно разказва персоналния си опит и емоционалност, пробвайки се да помогне на други като нея.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР