Любовната връзка и зодията имат съществена връзка. Има някои двойки

...
Любовната връзка и зодията имат съществена връзка. Има някои двойки
Коментари Харесай

Двойките зодии, които имат огромни различия в любовта помежду си

Любовната връзка и зодията имат основна връзка. Има някои двойки зодии, които са много несъвместими и имат непреодолими разлики сред тях. Как оцеляват - единствено те си знаят. Понякога не съумяват и се разделят.

Ето кои са тези двойки:

1. Зодия Овен и зодия Дева

Овните неведнъж реагират остро и непосредствено, като неведнъж отстояват своето мнение. Девите са подредени и постоянно работят по проект. А когато Овенът им го скапе с лека ръка, те стартират да се нервират и абсурдът им е в забрадка вързан.

Когато една Дева се влюби в Овен, тя се пробва да промени неговите привички, което се оказва непостижима задача, обречена на неуспех. Зодия Дева избира успокоение и тишина, а Овенът натъртва на шума и разнообразието.

2. Зодия Телец и зодия Стрелец

Телците изпитват мощно усеща за владеене, а Стрелците не могат да търпят някой да им лимитира свободата. Телците се пробват да ги обсебят, а Стрелците желаят да са свободни и самостоятелни. И тук стават постоянните разправии и кавги. Авантюризмът на Стрелеца се сблъсква с разсъдъка и спокойствието на Телеца. Телците обичат домашния уют, а Стрелците да пътешестват и да опознават нови неща.

3. Зодия Близнаци и зодия Скорпион

Непоправими оптимисти са Близнаците, до момента в който цялостната им диаметралност е крепко стъпилия на земята Скорпион. Скорпионите постоянно ги парират с действителните обстоятелства и унищожават илюзиите на Близнаците. По някое време на Близнаците им писва от скорпионските драми и гледат да избягат от тях и да вършат по-весели неща.

Близнакът избира да разисква нещата с хората, до момента в който Скорпионът е доста по-прикрит и приказва единствено тогава, когато на него му е преференциално.

4. Зодия Рак и зодия Водолей

Ракът е пазителят на фамилното огнище. Той излъчва непоклатимост и сигурност. Водолеят взима решенията си в последния миг, необичайно променчив е и непрекъснато преследва своите идеали. За Ракът, неочакваните смени на настроенията на Водолея са дразнещи, а Водолеят дефинира Ракът за отегчителен и еднообразен.

Раците отдават любовта си на един човек и желаят да бъдат единствено с него, до момента в който Водолеите постоянно се оглеждат за нещо по-добро.

5. Зодия Лъв и зодия Козирог

Лъвовете непрекъснато имат потребност някой да ги четка и да им насочва похвали, до момента в който Козирозите ненавиждат сходни ласкателства.

Козирозите държат на постоянството и поддържат дълга любовна връзка, до момента в който Лъвовете непрекъснато се оглеждат за нещо ново. Заради освободеното им държание, те неведнъж се карат с Козирозите, които непрестанно ги ревнуват.

6. Зодия Везни и зодия Риби

Постоянните съмнения на Везните се комбинират с небрежността на Рибите, а това прави връзката им прекомерно нежна и несигурна. Неразбирателствата и свадите сред тях са ежедневие. От тези две зодии никой не може да вземе твърдо решение и всеки чака другия да предприеме първата стъпка. А това изнервя връзката и я прави несигурна.

Въпреки всичко, хората имат разнообразни характери и даже да се срещнат две двойки от изброените нагоре, това не значи, че не може да се откри компромис в името на любовта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР