Любовната връзка е нещо прекрасно, но не и лесно. С някои

...
Любовната връзка е нещо прекрасно, но не и лесно.
С някои
Коментари Харесай

Ако правите тези неща, то вие сте токсичният партньор във връзката

Любовната връзка е нещо прелестно, само че не и елементарно.
С някои сътрудници нещата ни се получават, с други не. Понякога виновността е в другия, от време на време в нас или по малко и в двамата. Понякога ние можем да се окажем токсичния сътрудник в поредност от връзки. Има доста неща, които могат да показват някого като подобен и първото е физическото или прочувствено принуждение. Но от време на време токсичността се крие зад безобидни обстановки. 
Дали вие сте токсичният сътрудник във връзката, вижте в идващите редове. 

Смятате, че вие в никакъв случай нямате виновност
Колко постоянно в любовните ви връзки вие сте поемали виновността за избрана обстановка, за държанието си или по-скоро сте склонни да не поемате отговорност? „ Ако сте изкушени да обвините колегата си за всички проблеми във връзката си, има възможност да пренебрегнете ролята си в казуса “, споделя брачният съветник Джесика Уейд.

Казвате неща, които „ не мислите “
Думите, изречени в обстановки на яд, в действителност не могат да бъдат върнати. Въпреки че е допустимо да кажем това, което мислим, в такива случаи коренът на казуса постоянно е прибързаната ни реакция. Помислете добре на какво реагирате с пасивна настъпателност и се пробвайте да подобрите уменията си за връзката, изключително в обстановки на спор с колегата ви. 

Не сте склонни на взаимни отстъпки, само че операцията ви е добре позната
Друго постоянно срещано държание, което ви слага под светлината на токсичния сътрудник и което може да повлияе на връзката ви, е отводът да се преценявате с колегата си. Не показвате, че оценявате неговото мнение, постоянно се пробвате да се налагате и сте склонни на операции, даже в обстановки, в които знаете, че не сте постъпили вярно. 

Вие сте подвластни от връзката
Приносът на токсичност към една връзка не е обвързван единствено с това по какъв начин се отнасяте към колегата си, само че и по какъв начин се отнасяте към себе си. Според западни експерти по връзките, в случай че разчитате на връзката да се чувствате добре, „ това е знак, че би трябвало да се обърне внимание на нещо в основата “. Много постоянно такива сътрудници са склонни да заплашват половинката си, че ще се самонаранят, че другата страна ще пострада, въобще – склонни са на операции, с цел да не завърши дадена връзка или пък с цел да бъде задоволено тяхно предпочитание. Не забравяйте, че нито връзката, нито сътрудникът ви са виновни за персоналното ви благополучие, а единствено вие.

Умишлено „ наказвате “ колегата си
Това може да се случи под доста форми, като безмълвно отношение или въздържането от секс, невярност и т. н. Това също ви трансформира в отровен сътрудник, манипулатор и не си мислете, че отсрещната страна не усеща, че вие сте склонни на възмездие, в случай че нещо не ви подхожда или сте се почувствали наранени в дадена обстановка. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР