Любовната история на Тони Гарнет и София Каркадим, която избяга

...
Любовната история на Тони Гарнет и София Каркадим, която избяга
Коментари Харесай

София, заради която британец изостави децата си, загуби зрението си

Любовната история на Тони Гарнет и София Каркадим, която избяга от войната в Украйна, бързо стана забавна за пресата във Англия и света. 29-годишният татко изостави фамилията си, с цел да търси щастието с Каркадим, която краткотрайно бе подслонил в фамилния дом. Украинката даже получи обвинявания, че е разрушила едно семейство, а дългогодишната другарка на Гарнет му забрани да вижда двете им деца.

Днес британецът е напуснал работа, с цел да се грижи за половинката си, чието зрение е съществено нарушено. Украинката не може да вижда поради заболяване на роговицата, което се развило прогресивно.

София споделя, че здравословното й положение е влошено и се нуждае от половин година, в която да се възвърне след претърпяна интервенция.



Тя развила зараза на очите в Германия, от където минал пътя й към Англия, след бягството от Украйна.

За Тони решението да напусне работа, с цел да се грижи за София е вярно. Двойката неведнъж споделя в изявленията, че дружно са разкрили щастието. И отхвърлят всички обвиняванията против любовта им.

Независимо, че срещат вълно от неудобрение на връзката си, Тони споделя, че двамата се усеща прелестно дружно.

Двамата срещнали финансови компликации, с цел да обезпечат парите за интервенцията на зрението на Соифя. Но споделят, че проектите им не са се трансформирали и желаят да са дружно, а след време да основат общ бизнес.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР