Любовната история на Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели започва

...
Любовната история на Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели започва
Коментари Харесай

След 30 години брак - щастливи ли са заедно Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели

Любовната история на Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели стартира през 1993 година, когато се срещат и още на същата година се и женят.
 Мишел Пфайфър показа селфи без грим
Как наподобява Мишел Пфайфър без грим

Когато по-малкото е повече

Двамата в действителност се срещат за първи път с помощта на най-хубавата другарка на актрисата, която е желала да ѝ уреди среща на сляпо. Въпреки че Мишел Пфайфър до тогава към този момент е имала няколко несполучливи такива срещи, въпреки всичко се съгласява.

Така тя и приятелката ѝ се озовават на боулинг празненство, на което участва и Дейвид Е. Кели. Странното в обстановката обаче е, че преди празненството той към този момент се е познавал със сестрата на Мишел. Затова и актрисата се пошегувала, че в действителност той и сестра ѝ към този момент са се разкрили и са си паснали. Приятелката на Пфайфър обаче упорства двамата да се срещнат. Правят го и в последна сметка не просто се харесват, само че скоро по-късно и основават семейство дружно.

По времето на запознанството си с Дейвид Е. Кели,  вече е в развой на осиновяване на щерка си. След като двойката се дами, той също осиновява момиченцето, а по-късно се ражда синът им Джон Хенри, написа Hello.

През всички години от взаимния им живот обаче, двамата по този начин и в никакъв случай не работят дружно. Въпреки че  е известен сценарист и продуцент,  предпочита той да си остане единствено нейн брачен партньор и да не се трансформира в сътрудник. Актрисата признава, че избира да разграничава персоналния от професионалния си живот, тъй като ѝ се коства " прекомерно рисковано " да ги смесва.

Е, каквито и да са разпоредбите и на двамата в брака им, очевидно несъмнено работят в тяхна изгода. В противоположен случай надали щяха да са към този момент толкоз доста години дружно.
 Мишел Пфайфър, „ Ант Мен и Осата: Квантомания “ и какъв брой добре наподобява актрисата на аления килим
Мишел Пфайфър наподобява ослепително и на 64

И накара всички да приказват за нея

Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели таман означиха 30-ата си годишнина от брака си и по този мотив актрисата качи тяхна обща фотография в Instagram профила си. Към селфито тя написа напълно малко: " 30 години самодоволство ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР