Любовната история на Дарин и Антония Ангелови е като за

...
Любовната история на Дарин и Антония Ангелови е като за
Коментари Харесай

Като на кино! Дарин Ангелов и жена му Антония се влюбили от пръв поглед

Любовната история на Дарин и Антония Ангелови е като за сантиментален филм. Абсолютно факсимиле, само че пък е толкоз правилно. Двамата се разминали със запознанство в обща компания, с цел да се „ срещнат ” във фейсбук три месеца по-късно.

И единствено след 12 часа чат Дарин Ангелов , който е измежду най-популярните родни артисти и панелист в предаването „ На кафе ” по Нова тв, отпрашил към морето, с цел да види онлайн чаровното момиче от обществената мрежа.

Тя чествала рождения си ден с другари и въпреки че била мощно впечатлена от смелото решение на Дарин , надали си е представяла, че ще прекрои живота й. Не след дълго Антония , която е балерина, загърбила кариера в унгарската телевизия и се прибрала в България, поради любовта си с Дарин. Той пък й провел най-романтичното предложение за брак.

Днес , Дарин и Антония са все по този начин влюбени и са щастливи родители на щерка си Дария.

Първо се засекли за малко в обща компания в дните към Великден, преди 6 години. Орлин Павлов, който също участвал, споделил на Антония, че момчето – Дарин Ангелов, е артист в Народния спектакъл. Антония живеела към този момент повече от 8 години в чужбина и нямала визия кой е, а и не била осведомена с известните персони в България. Тази вечер Дарин не я видял. Споменали му, че би трябвало да го срещнат с едно момиче, само че се разминали. Нямал визия, че дамата на живота му е била на метри разстояние.

На идващия ден тя към този момент била на летището и чакала полет за Будапеща, където живеела и работела. Дарин очевидно й е направил усещане, тъй като се разровила за него в интернет и дори му предложила другарство във фейсбук. Само че спряла дотук.

Историята продължава чак на 6 юни, когато Дарин получил уведомление в обществената мрежа, че момиче на име Антония има рожден ден. Спонтанно решил да я поздрави. Сторила му се симпатична дама с „ интелигентни фотоси ” и като цяло с много друг профил от множеството във фейсбук. Тя пък била прелестно сюрпризирана от дългия сърдечен привет за рождения си ден. И му дала отговор.

В идващите 12 часа двамата не спирали да си пишат. Когато я поздравил сутринта за рождения й ден, тя била във Варна с другари. Разхождали се, обикаляли заведения, а Антония от самото начало си разменяла известия с Дарин . Вечерта той й се обадил. Тя чула гласа му за първи път, а вълнението било мощно и за двамата.

Вечерта Антония чествала с приятелите си, а Дарин играел на сцената на Народния спектакъл. Казала му, че би трябвало да пристигна за втората вечер на рождения й ден в Лозенец. И той тръгнал малко след представлението, което траяло до късно. Качил се в колата и отпрашил за морето. Антония била мощно впечатлена. Той пък взел елементарно решението, тъй като решил, че не може през целия ден да си приказваш с някого и да не отидеш да го видиш. Срещнали се рано сутринта празна улица в Лозенец. Тя видяла в далечината мъжка фигура, която слиза от кола. Антония се хвърлила на врата му и се прегърнали. После го срещнала с приятелите си.

След втората вечер на рождения й ден, Дарин отпътувал за фамилно събиране, а Антония се върнала в Будапеща. Комуникацията им траяла, само че двамата към този момент не можели да си намерят място от обич и неспокойствие да се видят още веднъж. В идващия месец тя се прибрала още един път в България, по-късно той й гостувал в Будапеща.

За Коледа Антония пристигнала за две седмици - към този момент знаела, че ще напусне професионалната си кариера в малкия екран в Будапеща, поради любовта си с Дарин. Само че нямала визия от кое място да стартира организирането на завръщането си в България. В рамките на няколкото работни дни тя съумяла да си откри професионално занятие в родината.

През март, на идната година Дарин отпътувал за Унгария, с цел да й помогне със събирането на багажа. Антония, която по принцип страни от медийни изяви, е споделяла в едно от дребното си изявленията с Дарин, че се е чувствала като „ прибираме се у дома ”. Той даже не я питал дали ще живеят дружно. Някак се подразбирало, че е идната стъпка.

Година след първата им среща, Антония получила за рождения си ден на 6 юни няколко подаръчни кутийки от Дарин. Прекрасни изненади, само че в нито една нямало годежен пръстен. На 18 юли отново били дружно в Лозенец. Там изискал ръката й. Били в заведение с компания, когато Дарин ненадейно липсващ. Приятелка на хубавицата я помолила да излязат за малко на открито.

Там ги чакала друга другарка. Връчила на Антония роза с панделка до безкрайност. Всъщност имало край, само че панделката била толкоз дълга, че когато Антония тръгнала да я навива, се оказало, че води по пътя към един хълм. Тя вървяла към 30 метра, когато видяла Дарин в костюм, обкръжен от 5 факли. Събрали се хора, снимали с телефони, а той паднал на колене. Три месеца по-късно Антония схванала, че е бременна с щерка им Дария .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР