Любовната игра е изключително важна част от секса – особено

...
Любовната игра е изключително важна част от секса – особено
Коментари Харесай

За мъжете: 3 правила за по-възбуждаща любовна игра

Любовната игра е извънредно значима част от секса – изключително за дамите. Ето за какво, в случай че един мъж желае да задоволи изцяло своята половинка, той би трябвало да знае точните способи, по които да провокира и усили оптимално нейната възбуденост.

„ Силата на упованието “ – това е свещеният граал за мъжете, които желаят да станат майсторски положителни в любовната игра. Жените обичат упованието и когато знаят, че следва нещо необикновено, това доста усилва възбудата им. Когато упованието се добави към любовната игра, това прави всичко доста по-вълнуващо и прелестно.
3 правила за по-възбуждаща любовна игра, които всеки мъж би трябвало да знае: Доставете ѝ удоволствие… само че не задоволително
Всички дами са разнообразни и нещо, което не се харесва от една, в действителност може да бъде възбуждащо за друга. Ето за какво преди всичко мъжът би трябвало да бъде изцяло наясно какво тъкмо харесва неговата половинка и да ѝ го дава. Натрупването на полово напрежение и основаването на очакване обаче изисква даването да не бъде прекомерно. С други думи – в случай че сте се отдали на орални милувки и виждате какъв брой хубаво ѝ става, забавете темпото и започнете да стимулирате друга ерогенна зона от тялото ѝ. След малко се върнете още веднъж на това, което бяхте почнали да вършиме. В дамата към този момент е основано очакване и тя няма да има самообладание да продължите започнатото.

 Добави изложение
Създайте физически бариери
Бариерата е всичко, което пречи на способността ни да задоволим желанията си. Понякога обаче бариерите могат да бъдат възбуждащи, стига да знаете по какъв начин да ги превърнете в такива. Например: идващия път, когато вършиме секс с партньорката си, дано тя остане по бикини. Не ги сваляйте, както нормално и ѝ кажете и тя да не го прави. Можете да я докосвате с езика, пениса и(ли) пръстите си през тях, което в действителност основава преграда. Всичко, което вършиме обаче, ще бъде доста прелестно за дамата и в действителност ще я накарате да ви желае даже още повече.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР