Любовната идилия между Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин не продължи

...
Любовната идилия между Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин не продължи
Коментари Харесай

Бийбър и Хейли плачат, това ли е краят?

Любовната идилия сред Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин не продължи дълго. Романтичните срещи, целувките на публични места бяха сменени със сълзи. Вчера папараци уловиха двойката по време на разходка с велосипедите си, а по-късно и в заведение. Това несъмнено не били сълзи от наслада. Джъстин и Хейли изглеждали в действителност нещастни, а първо воля на страстите си дал музикантът, написа OK Magazine.

Той оставил колелото си настрани и приседнал на близкия бордюр като закривал лицето си с ръце. Хейли почнала да го утешава като го прегръщала. По-късно двойката се преместила в едно заведение в Ню Йорк, където сълзи се стичали и по лицето на модела. Фенове допускат, че Джъстин Бийбър още мисли за Селена Гомес и е отменил годежа с Хейли. Засега сходна вест не е коментирана от звездите.

Двамата се познават от доста време и в предишното са имали интимни връзки. Според мнозина, Джъстин в действителност продължава да изпитва усеща към Селена и посредством връзката си с Хейли желае да притегли вниманието ѝ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР