Любовната авантюра на Джеф Безос и Лорън Санчес вече не

...
Любовната авантюра на Джеф Безос и Лорън Санчес вече не
Коментари Харесай

Защо Джеф Безос нае детектив

Любовната случка на Джеф Безос и Лорън Санчес към този момент не е загадка за никого , само че очевидно занапред ще научаваме забавни обстоятелства за връзките на двамата. Скоро след новината за развода на създателя на Amazon стана ясно, че той е изпращал много палави известия на новата си тръпка, съпроводени с интимни фотоси.

" Искам да те подуша, да вдишам аромата ти, да те държа крепко. " " Обичам те и ще ти го покажа с тялото ми, с устните му, с очите му напълно скоро " - това е част от наличието, което изтече в непознатите медии.
 Снимка 400443

Веднага се повдигна и въпросът кой е дал тази персонална информация . Самият Безос очевидно също към момента не може да откри отговор и по тази причина е наел частни детективи, с цел да се разбере от кое място идва цялата конспирация.

Засега няма сведения телефоните на милиардера и Санчес да са хакнати и оттова да е изтекла кореспонденцията, само че това е най-вероятният сюжет. Самият Джеф няма логичност да се изложи по този начин пред целия свят, по тази причина за някои главен обвинен е новата му половинка. Тя обаче едва ли ще си пропилее шанса по сходен метод, написа Business Insider.
 Джеф Безос, разводът му с Макензи Безос и едно предизвикателство в обществените мрежи
Кой се подигра на Джеф Безос

На нас ни е смешно, само че на него - едва ли

Появи се и доктрина, съгласно която разобличаването на Безос като своеволен ухажор без особени задръжки е политическа поръчка . Основателят на Amazon от дълго време търпи рецензии от президента Доналд Тръмп, тъй като изданието The Washington Post, което е негова благосъстоятелност, непозволено популяризира портала за онлайн търговия. Какво ще излезе най-после обаче, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР