Любовна драма, достойна за сериал, се разигра на километри от

...
Любовна драма, достойна за сериал, се разигра на километри от
Коментари Харесай

Забранена любов: Общак „открадна“ и забремени 15-годишна

Любовна драма, почтена за сериал, се разигра на километри от Пловдив, научи „ Марица “. Младеж от Садово, който си изкарвал прехраната се влюбил в 15-годишно локално момиче и я забременил.

Историята на пловдивските Ромео и Жулиета почнала още през 2018-а. Тогава се срещнали, а скоро по-късно се срещали все по-често и се сближили. Така пламнала бурна обич. През май предходната година, в плен на възприятията си, тийнейджърката се преместила в дома на обичания си, където заживели като брачен партньор и брачна половинка, макар, че сред тях нямало подписан брак. А и нямало по какъв начин да има, защото момичето нямало навършени 16 години.

Двамата постоянно имали и полови контакти, вследствие на което тийнейджърката забременяла.

В края на декември родила момче. Ромео от Садово го припознал, а дружно с момичето се грижили за него.

Родителите на момичето обаче не били удовлетворени от случилото се. Подали сигнал в полицията, а не след дълго младежът бил изправен пред съда. Преди дни магистратите от Районния съд в Асеновград постановили своето решение във връзка неразрешената обич сред двойката от Садово, а точно санкция в размер на 1500 лева

„ Като отегчаващи отговорността събитие съдът реши,че вследствие на противозаконното общуване и реализираните по време на него полови контакти се е стигнало до зачеване на една извънредно ниска възраст, когато потърпевшата е била физически и душевен незряла, което характеризира действието като такова с по-висока степен на социална заплаха “, се споделя в претекстовете на съда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР