Любовен кръстопът очаква Рибите на 8 март, а какво ще

...
Любовен кръстопът очаква Рибите на 8 март, а какво ще се случи на останалите знаци вижте

Снимка: Pixabay

Коментари Харесай

Любовен кръстопът очаква Рибите на 8 март, а какво ще се случи на останалите знаци вижте

Любовен кръстопът чака Рибите на 8 март, а какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Овен
Този петък бъдете освен това. Вашите умения са ненадминати. Остава самите Вие да повярвате в това и да го демонстрирате.

 

Телец
Този петък малко неща няма да са по силите Ви. Не е нужно да премествате планини. Бъдете най-хубавата версия на себе си.

 

Близнаци
Този петък ще се радвате на изключително отношение от страна на човек, на който доста държите. Възможно е началото на красива любовна история.

 

Рак
Този петък не се чудете за какво ви се случват чудеса. Вие изцяло ги заслужавате. Чакали сте прекомерно дълго време, с цел да Ви се осъществен.

 

Лъв
Този петък Вашите стремежи ще са прекомерно забележими за близките. В това няма нищо неприятно, стига да не минават границите на допустимото държание.

 

Дева
Този петък ще се радвате на реципрочност и съгласие. Прекарайте вечерта с обичан човек и създайте незабравими мемоари от деня.

 

Везни
Това е ден, в който ще сте изпълнени със сили. Може да се надявате на шанс и триумф във всичко, с което се захванете. Прекарайте деня в придвижване и приповдигнато въодушевление.

 

Скорпион
Денят е подобаващ за започване на всевъзможни каузи, свързани с работата, дома, градината, персоналните връзки. Все отново бъдете по-внимателни в първата половина на деня.

 

Стрелец
Този петък всичко, обвързвано с бизнеса и работата ще се развива повече от добре. Благоприятно ще е разрешаването на парични въпроси.

 

Козирог
Този петък е ден за промени. Сега е подобаващ ден за подкастряне. Смело сменяйте прическата и експериментирайте с външния тип.

 

Водолей
Този петък помислете преди да кажете огромна дума на някого. Оставете нещо неизказано – по този метод ще запазите магията на обстановката.

 

Риби
Този петък малко неща ще са в положение да Ви развълнуват. Мнозина ще се домогват до сърцето Ви, а изборът няма да е елементарен.

 

Източник: Actualno.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР