Любовчията рискува да загуби чара си Бившият футболист Благой Георгиев –

...
Любовчията рискува да загуби чара си
Бившият футболист Благой Георгиев –
Коментари Харесай

Златка не би го допуснала никога! Нещо страшно става с Джизъ...

Любовчията рискува да загуби чара си

Бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса е свалил непотребните килограми. По думите на някои от феновете му даже е станал прекомерно слаб, а краката му са замязяли на две клечки. По време на връзката си със Златка Райкова татуираният плейбой бе много напълнял, само че в този момент се е стопил фрапантно. Дали обаче вталяването му е разследване на здравословна диета или е от стрес, не е ясно.



Напоследък мачото има много проблеми и е допустимо те да са причина за отслабването му. Георгиев е в извънредно неприятни връзки с някогашната си жена Златка Райкова и не се вижда със сина си Благой-младши. Известно е, че Джизъса има и финансови проблеми, заседнал е в задължения и разчита на актуалната си брачна половинка Полина да го измъкне от блатото.

Георгиев не поддържа връзка и с рускинята Есмер Омерова, която също го подари с правоприемник преди 6 години. Той е в прилични връзки единствено с гимнастичката Христина Витанова - майката на двете му най-големи деца. След като се изпокара грозно с всичките си някогашни и куп материални паники легнаха на плещите му, Благо се е стопил до неразбираемост. Явно терзанията са си споделили думата и са повлияли и на външния му тип.

Докато Джизъса от няколко месеца живее с младата Полина, Златка Райкова не остана по-назад и също не си губи времето. Говори се, че плеймейтката чака дете от новия си другар Карен Хачатрян. Именно бременността била причина за бързия й годеж с 28-годишния арменец. Той й предложи преди месец на остров Миконос.

Блондинката и различен път е била сгодена, само че този път се обрисува в действителност да има женитба. Тя призна пред почитателите си в инстаграм, че е подготвена и за венчавка, и за второ дете. С това загатна, че с настоящия й мъж в действителност са правили опити за бебе. Райкова се постара по всевъзможен метод да натрие носа на някогашния си и да му отмъсти за изневярата.

Раздялата на Златка и Благо се случи, тъй като той стартира да й кръшка с Полина. Мургавият мачо с искрящо бели зъби срещнал чаровната брюнетка във фитнес залата и незабавно я харесал. Понеже ангелите му били доста слаби, не съумял да устои на изкушението. Райкова го спипала в крачка и мигновено го изхвърлила от вкъщи си. Плеймейтката се ожали, че до момента в който били дружно, тя плащала всички сметки и го издържала. Давала пари и за издръжката на другите му деца. Златка останала доста огорчена от измяната, само че в този момент е удовлетворена, че си е намерила различен, написа hotarena.net. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР