Любов... Всеки я търси, иска да я намери и задържи

...
Любов... Всеки я търси, иска да я намери и задържи
Коментари Харесай

Защо на някои хора им е трудно да създадат връзка

Любов... Всеки я търси, желае да я откри и задържи в живота си, да сътвори щастлива връзка. Невинаги се получава. При някои неуспехът е по-често събитие от основаването на връзка. Проявата на нарцисизъм е една от аргументите някои хора да нямат половинка до себе си. Какво друго им пречи?

Идеализират връзката
Всеки един от нас има построена своя визия за това каква връзка би желал да има. Вдъхновяваме се от филми, романи, непознати истории за красива обич, която трае постоянно. За жал, никоя връзка не е съвършена, а до момента в който намираме непрекъснато дефекти на взаимоотношенията си, не съумяваме да дадем късмет на любовта.

Липса на самоуважение
За да имаме сполучлива връзка, да притеглим обич в живота си, би трябвало да стартираме от уважението към самите себе си. Вие дали бихте се влюбили в персона, която не се почита?Взаимоотношенията ви най-вероятно ще се основават на възприятието за виновност. Ето за какво е значимо да възпитате обич в себе си, да не позволявате на никого да ви накара да се съмнявате в себе си като персона.

Опит за смяна на колегата
В една връзка малко или доста се променяме един различен. Въпреки това, влизайки в тези взаимоотношения, ние знаем че половинката ни има избрани позитивни или негативни качества. Всяка връзка има своите граници. Когато половинката ви знае за черти от своя темперамент, които не ви харесват, само че не желае да ги трансформира, тогава се запитайте дали да останете или да си тръгнете. Промяната на човек, който самичък не желае да се промени, е невъзможна.

Трудно им е да простят
Никой не е непогрешим и на всеки се случва да допусне неточност в отношението си към половинката Хората, които мъчно основават любовни връзки, нормално са и мъчно прощаващи. Често сме прекомерно строги, когато съдим другите, а не сме задоволително взискателни към себе си. Разбира се има неща, които са срещу нашите правила, само че в случай че осъждаме другия за всичко и не сме подготвени на взаимни отстъпки, тогава ще ни е мъчно да създадем връзка.

Не са подготвени за връзка
Вярваме, че любовта, появяването на сътрудник в живота ни е ключът към щастието, спасението ни, изключително в сложни моменти. Но от време на време би трябвало да спрем и да си дадем време. Да балансираме себе си, да намерим вътрешния мир, тъй като единствено по този начин ще променим своята настройка и тя ще донесе обич и благополучие в живота ни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР