Любов от разстояние върти Алма. Талантливата певица разкри, че има

...
Любов от разстояние върти Алма. Талантливата певица разкри, че има
Коментари Харесай

Щерката на Саня Армутлиева крие гадже в чужбина! Алма се вдъхновява от драмата в любовта

Любов от разстояние върти Алма . Талантливата певица разкри, че има мъж в живота си, само че не издава неговата идентичност.

18-годишната Алма призна, че избраникът й живее в Берлин и през по-голямата част от връзката им са разграничени, Макар да им е мъчно, двамата съумяват да се въодушевяват и да се обичат oт разстояние.

„ Проблем е, че през половината време сме разграничени, тъй като той живее в Берлин. Помага ми да съм по-малко объркана. На създателите им е нужна драма, горест или болежка в персоналния живот и връзката, с цел да могат да творят “, разкрива Алма.

„ В идеалната връзка няма драми и паники, има успокоение, доверие, другарство и няма превземка и напрежение. Истинската обич прави хората по-добри. Тя  е най-силното и значимо нещо в живота, движи ни напред и има способността да ражда смисъл. Перфектният мъж е този, който има качествата да построи с теб сходна връзка “, разсъждава за любовта щерката на Саня Армутлиева.

Изключително сполучливата изпълнителка разкрива, че майка й постоянно й дава препоръки, само че те са свързани най-много с музиката, написа „ България Днес “.

„ Мога да пиша музика за разнообразни неща, без да съм ги изживяла. Просто си представям какво би било, в случай че някой ми затвори вратата “, добавя къдрокосата звезда.

Алма е кандидатствала в девет европейски университета. В нито един от тях не избира компетентност, обвързвана с музиката. Певицата признава, че на 15 година е била малко объркана, само че това е част от живота. На този стадий знае посоката, в която желае да се движи, и се пробва да го прави. Желаем й триумф в живота и любовта!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР