Любов от първа роля! Диляна Попова - един модел, който

...
Любов от първа роля! Диляна Попова - един модел, който
Коментари Харесай

Диляна Попова разкри какво е причинила на сина си Борил през лятото

Любов от първа роля! Диляна Попова - един модел, който потегли по пътя на актрисата. Киното се трансформира в последната й пристрастеност, на която отдава цялата си сила, с изключение на на Борил, който към този момент е на 3 години.
В момента тя взе участие в 3 огромни кино плана. В един от тях героинята й се пробва да избяга от ролята на съдбовната хубавица. Попова даже ще би трябвало да играе от инвалидна количка. " Имам дребен опит с тази игра. Надявам се, че ще се оправя ", сподели тя в ефира на " Събуди се ".

Актрисата призна, че е прекарала повече от месец и половина на морето на къмпинг, дружно с дребния Борил. " Така го закалявам. Вярно, че не е доста хигиенично, само че пък има и своите изгоди, а и той в действителност е благополучен. Постоянно се въргаля в пясъка и се радва ", сподели тя.

Попова показа, че доста се вълнува за присъединяване си в " Оркестър без име " и разкри какъв брой се възхищава на истинския филм. Според актрисата няма нищо инцидентно в живота.

Малко по-късно към нея и Лора Крумова в студиото се причисли и репортерът на Господари на ефира, само че и рапър - Боби Ваклинов. Той показа в ефир новата си ария " Сомнамбул ", в чиито клип основно настоящо лице е точно Попова. " Приятелката ми предложи да взе участие тъкмо Диляна. Искахме да има момиче с естествена хубост, без тази гадна долнопробност на силиконките ", сподели Ваклинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР