Любов, омраза и ревност - това стои в дъното на

...
Любов, омраза и ревност - това стои в дъното на
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Първи СНИМКИ на двойния убиец от Горни Дъбник, изпепеляващи любов, ревност и омраза погубиха Наталия

Любов, ненавист и ревнивост - това стои в дъното на жестоката драма, довела до убийството на 35-годишната Наталия и 71-годишния й татко Стефан. Трагедията потресе плевенското село Горни Дъбник. Двойното ликвидиране е осъществено с особена свирепост, съгласно криминалистите е действано в положение на мощен афект.

Пред БЛИЦ проверяващите разкриват още, че обвинен за гибелта на Наталия и бащай й е Петко Черкезов. Именно това е мъжът, с който младата жена заживява преди към четири години. Той е някогашен боен и в началото се устройват в негов апартамент в Казанлък, само че откакто им се ражда дъщеричка, се местят назад в Горни Дъбник.



Любовта им е и цялостна с трагични обрати. Двамата се срещат по времето, когато Наталия живее с различен мъж и има три деца от него. Тя му избавя живота, откакто се оказва, че има аневризъм в мозъка. Наталия се бори, с цел да откри пари, с които да го оперират в София.

Лечението завършва сполучливо, само че по-късно връзките сред двамата охладняват и тъкмо в този миг Наталия се среща с Петко Черкезов. След като се местят в Горни Дъбник, двамата си купуват къща наоколо до бащата на Наталия. Хората в селото описват пред БЛИЦ, че двамата били щастливи, а Петко бил вманиачен по момиченцето си.



Идилията завършва през лятото на тази година, когато Петко се скарва с Наталия и отпътува назад за родния си Казанлък. Трагедията със гибелта на Наталия е изключително жестока и поради борбата, която тя води за живота си предходната година.

Тогава схваща, че страда от аневризъм и има заплаха във всеки един миг да почине от кръвоизлив в мозъка. Цяла България се сплотява в напъните си да избави живота на младата майка на четири деца. Борбата на Наталия не стопира даже и, откакто парите са събрани и интервенцията е предходна сполучливо. Тя търси подпомагане от медиите и афишира - имам пари, останали от дарителската акция, в този момент желая аз да оказа помощ. " Моля, спрете да ми изпращате пари! Аз към този момент нямам потребност от тях! “, приканва тогава многодетната майка. Тя подарява непотребните към 16 000 лв. за лекуване на деца в потребност.



Приятели на Наталия и Петко разкриват, че обратът сред двамата настава точно, когато завършва лекуването на младата жена. " Тя се усещаше разочарована, че той не е до нея и не й е оказал помощта, от която е имала потребност ", описват те. Независимо от всичко тогава Наталия прави няколко опита да се съберат. " Тя го търсеше непрестанно, доста страдаше, той също, само че някак си не успяваха да се схванат ", споделя прочут на фамилията пред БЛИЦ. През септември тази година настава още един поврат.

По неразбираеми и до този миг аргументи Наталия подписва брак със пандизчия, който излежава присъдата си във Врачанския затвор.



Именно той е първият обвинен след жестокото ликвидиране, само че се оказва, че новият брачен партньор по този начин и не е напускал пандиза. Приятели на Петко и Наталия описват, че даже и след сватбата със пандизчията предходният й другар не стопира да търси майката на щерка си. От профила му във Facebook излиза наяве, че в края на октомври настава нов поврат, когато той трансформира статуса на обязаност и споделя, че е в " комплицирани взаимотноошения ". Малко по-късно стартира да споделя фотоси, на които са той и Наталия, а приятелите им разясняват, че са " един за различен ".

Вероятно до последно той и тя пробват да изяснят взаимоотношенията си. Последното, което той споделя е часове преди убийството - фотография с надпис: " Когато обичаш същински, всичко е допустимо! "



Сякаш Петко и дамата, която обича, беседват един с различен през Facebook, тъй като последното, което тя написа, също часове преди убийството, е: " Научих доста значим урок. В този живот колкото и положително да правиш, колкото и да се стараеш... най-после отново оставаш неприятния. " И още: " Доверието е еднопосочен билет, изгубиш ли го, довиждане вечно! "

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР