Любов ли?! Какво точно е любов, питат се фенове на

...
Любов ли?! Какво точно е любов, питат се фенове на
Коментари Харесай

Любов ли: Семейството на Евгени са милионери в евро, а съсипаната Валерия затваря приюта заради липса на пари!

Любов ли?! Какво тъкмо е обич, питат се почитатели на Валерия Георгиева. Любов е да се натискаш с някого и да си гледате кефа по заведения и в леглото, или този някой да е зад тила ти в сложните моменти?!

Защото при Евгени Генчев и Валерия Георгиева очевидно още е първото, макар че се водят годеници. Как другояче да разбираем неналичието на каквато и да било помощ и съпричастност от страна на Генчо към най-голямата болежка на сякаш обичаната му жена?!

Тези дни Валерия унищожена призна и не съумя да сдържи рева си, че е принудена да затвори (надява се да е временно) приюта си за кучета. Това е смисълът на живота й и нещото, на което тя е отдала време, сили, непримиримост. Пари обаче няма и няма по какъв начин да продължат с всички грижи към животинките.

Само в клиниката им трябвали 20 000 лв., а настрана за хранилища, за медикаменти, за всичко належащо, сумата възлизала на към 50 бона. Е, всички чакаха, че тук ще блесне " рицарят " пианист, чието семейство са милионери в евро. Всички знаят за постройките в центъра на Пловдив, които са тяхна благосъстоятелност, за фризьорските салони, за къщите в чужбина, само че... нито лев за приюта на Валерия.

" И това е любов?! Да гледаш по какъв начин обичаната ти жена страда, само че да не окажеш помощ с лев?! И тя ги желае за благородно дело, не за Бора Бора... Момиче, май е време да се замислиш дали ще се омъжваш и за кого ", разясняват в нета.

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева приют за кучета кучета пианист милионери Евгени Генчев и Валерия Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР