Любов и вино: Денят може да е опасен за тези

...
Любов и вино: Денят може да е опасен за тези
Коментари Харесай

Любов и вино: Денят може да е опасен за тези зодии

Любов и вино: Денят може да е рисков за тези зодии. Това вещае хороскопът за днешния празничен 14-и февруари. Какво още поучават звездите, вижте:
Хороскоп за сряда, 14 февруари 2024Овен
Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че сте по-добри, в сравнение с сте в действителност. Това значи, че ще Ви възнася до небесата и ще Ви смята за най-хубавия човек в света, или най-малко ще мисли, че принадлежите към кастата на най-хубавите. За страдание този ден ще завърши, и на следващия ден очите му ще се отворят за истината. Бъдете подготвени за това.
Телец
Денят е удобен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съдружници не Ви свързват единствено усеща, само че и общи цели, съдействието ви ще има огромни шансове за триумф. Възможни са затруднения при опитите за свързване с хора от надалеч. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към тези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не един път да Ви оказвали сходни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете ограничения за запазване на здравето и поддържане на положително самочувствие.
Близнаци
Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и даже в най-безрадостните обстановки да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, напълно не са малко: би трябвало единствено да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, персоналният Ви живот напряко ще разцъфти.
Рак
От Ваша позиция, обичаният Ви човек през днешния ден няма да схваща обикновени неща, а това може да Ви нажежи дотам, че да стигнете светене с бяла светлина. Само не бързайте незабавно да се палите: в случай че нещо сте обяснили на своята половинка неопределено или погрешно, той напълно не би трябвало да схваща това.
Лъв
Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено спокойствие… ”
Дева
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.
Скорпион
Отношенията Ви с околните се стабилизират. Днес доста по-лесно от всеки различен пут ще съумеете да постигнете съглашения и договорености със „ комплицирани ” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете освен да преодолеете личните си вътрешни несъгласия, само че и на другите да помогнете за реализиране на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате гении, за които досега не сте си давали сметка, и да имате предпочитание да ги издемонстрирате на всички поред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в сантименталните връзки може да стане ревността и стремежът на обичания за извънреден надзор над Вас.
Стрелец
Ще се наложи да деянията невероятна еластичност, с цел да избегнете компликациите и споровете в връзките с околните си. Днес към Вас предявените условия ще бъдат толкоз високи, колкото и спорни, че да им отговорите ще бъде просто невероятно. Не жалете време за пояснения и не мислете, че не Ви слушат – най-важните Ви думи няма да останат без внимание. Денят е доста сполучлив за правене на покупки – придобиване на мебели, предмети за интериора и битова техника. Няма да допуснете неточност в избора, а и парите си няма да похарчите на вятъра.
Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.
Водолей
Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете на саме със себе си, и се успокойте.
Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР