Любослав Пенев внесе в Софийски градски съд молба за касиране

...
Любослав Пенев внесе в Софийски градски съд молба за касиране
Коментари Харесай

Любослав Пенев сезира СГС и прокуратурата за Kонгреса на БФС

Любослав Пенев внесе в Софийски градски съд молба за анулиране на изборите за президент на Българския футболен съюз. Той сезира и прокуратурата за осъществени закононарушения по време на конгреса, на който Борислав Михайлов получи четвърти мандат.

" По нататък ще го разкажем в елементи. Всичко си върви по естествения ред. ", стартира Пенев в екслузивно изявление пред bTV .

" Има доста нередности. Аз ги разясних по време на Конгреса и преди него. Недопускане в зала, безучастие... Не желая да встъпвам в детайлности. Ще се разбере кое е било по правилник, кое - не. Вече съдът ще се произнесе, прокуратурата при всички положения. Очакваме страната да е безусловно наясно и да вземе нужните ограничения. ", съобщи Ел Голеадор.

Запитан дали чака решение в негова изгода, Пенев бе безапелационен: " Да, несъмнено. Документите са на разположение, тъй че доста скоро ще имаме резултат. Не мога да ви кажа по кое време тъкмо. Ще пуснем информация. "

" За мен това е манипулиран избор. Няма по какъв начин на предходния Конгрес, в случай че няма претендент, да си със 70% поддръжка от делегатите и на последния Конгрес, когато имаш двама съперници, да си с 90%. Няма логичност. Манипулиран избор! "

Цялото изявление с Любослав Пенев:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР