Любослав Пенев продължава да твърди, че срещу ЦСКА има конспирация

...
Любослав Пенев продължава да твърди, че срещу ЦСКА има конспирация
Коментари Харесай

Любослав Пенев пак атакува: Готвят съдията на Левски - ЦСКА за бушон!

Любослав Пенев продължава да твърди, че против ЦСКА има интрига и завера. Особено след неговото идвание на " Армията ". Днес Ел Голеадор приказва най-вече за съдията Владимир Вълков, който получи наряд за конфликта с Левски на следващия ден.

Ето какво съобщи Пенев:

" И аз, и футболистите сме в прелестно въодушевление. Имаме футболисти с качества да се получи един добър мач, имам вяра в това нещо. Все отново това са двата гранда в българския футбол, доста хора чакат мача, ще се получи мач на равнище. Искаме да вкарваме голове, желаеме да победим. Очаквам теренът да е в положително положение. Не чакам отлив, това не е първият мач, който се играе при такива температури. Феновете постоянно са показвали, че са с нас ", съобщи Пенев.

" Моето мнение е, че съдията не е подготвен за този мач. Г-н Вълков ще управлява мача. Знаете ли кои са съдиите и останалите назначения? Като равнище и подготовка не е подготвен да води подобен дуел. Моето мнение е, че е квалифициран за бушон. Съдийският наблюдаващ е счетоводител към хлебозавод, в който, случайност или не, акционер е Боби Михайлов. Налице е безпристрасно и професионално съдийство, на което ще се даде висока оценка. По метода, по който водят мачовете, това е проблем. Те желаят да изпъкват, да са по-важни от мача и от празника, който следва. В Европа се пробват да налмалят грешките до най-малко, а тук е тъкмо противоположното. Всеки кръг има недоволства и разправии. Не желая да ни оказват помощ, само че не желая и да ни пречат. Това го споделям от името на доста треньори. Другото минава и не се проучва ", разгласи Любо Пенев по тематиката за реферите.

" Не постоянно в този вид дуели по-силният побеждава. Не желая да приказвам за любимец, акордирам момчетата ми да си свършат работата, да изпълнят поставените задания. Резултатите от мачовете и позицията, на която се намираш, те вършат любимец. Интересува ме утрешния мач. Има усъвършенстване в играта има, има, само че ни би трябвало още време. Ще стане, момчетата са съществени, схващат каква е концепцията. Имам проект " Б ", проект " Ц ", имам разновидности за на следващия ден. Работим всекидневно, ежечасно. Съгласен съм с Дерменджиев, че детайлите от тактиката ще решат мача: по-сериозния тим, по-хитрите футболисти. Адаптацията към атмосферните условия на следващия ден ще бъде доста значима. Много бърза акомодация би трябвало ", приключи експертът.
 Любослав Пенев отсече: ЦСКА ще играе с най-малко трима нападатели против Левски
Любослав Пенев отсече: ЦСКА ще играе с най-малко трима нападатели против Левски

" Изоставаме с няколко точки от първото място, само че ще ги наваксаме ", съобщи Ел Голеадор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР