Любослав Пенев е хвърлил оставка и е напуснал ЦСКА 1948.

...
Любослав Пенев е хвърлил оставка и е напуснал ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

Любо Пенев напусна ЦСКА 1948! Ще поеме ли Ботев?

Любослав Пенев е хвърлил оставка и е напуснал ЦСКА 1948. Същото са създали Методи Томанов - основен селекционер на " алените ", и спортният шеф Радослав Здравков, оповестяват сътрудниците от " Тема Спорт ". 

Припомняме, че Любо наследи Николай Киров отпред на ЦСКА 1948 през лятото, като след изиграването на срещите от есенния дял от efbet Лига " алените " заемат третото място в класирането. В последния си мач за 2022 година софийският тим отстрани Берое и се класира за четвъртфиналите в шампионата Sesame Купа на България. 

Кулоарните клюки в столицата гласят, че Любо Пенев може още в околните дни да поеме Ботев Пловдив. Преговорите с него вървяли от неделя. Именно това била една от аргументите за изненадващото уволняване от Коматево на наставника на жълто-черните Желко Копич.

Marica.bg напомня, че през май 2014 г.  Пенев за малко бе ментор на Ботев. Тогава обаче се случиха колизиите с Цветан Василев и Ел Голеадор се махна от отбора, току преди мача реванш против Санкт Пьолтен в Лига Европа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР