Любослав Пенев е фаворит за нов треньор на Арда, твърди

...
Любослав Пенев е фаворит за нов треньор на Арда, твърди
Коментари Харесай

Пенев поема Арда през зимата?

Любослав Пенев е любимец за нов треньор на Арда, твърди " Труд News ". В Кърджали са решени да търсят смяната, откакто през новия сезон няма забележима смяна в резултатите. Очаква се това да се случи след края на есенния дял. Столът на Александър Тунчев се разклати солидно след серията незадоволителни резултати, включващи една победа в последните седем мача за състезание. Успехът над Литекс с 4:1 за Купата на България мъчно може да промени обстановката при „ сините “.

В Кърджали имат вяра, че Пенев е индивидът, който може да надгради освен откъм резултати, само че и като развиване на тима. " Сините " разполагат със стабилен състав, включващ имена като Станислав Иванов, Преслав Боруков, Абубакар Тунгара, Радослав Цонев и други.

В същото време ситуацията в Хебър, където сега работи някогашният селекционер на България, не е постоянна. Клубът взе решение да започва дарителска акция, която ще има за цел финансово подкрепяне на тима по време на очертаващите се тежки месеци - декември и януари.

Апелът е ориентиран както към локални компании, по този начин и към почитатели. В разпратено до медиите известие се споделя, че управлението на „ Хебър “ би трябвало да събере нужните финансови средства с цел да се разплати с футболисти, спортно-технически щаб, администрация, спомагателен персонал  и треньорски състав на Академията на клуба (ДЮШ). По всичко наподобява, че напролет „ зелените “ ще свият доста бюджета.

Не е изключено рокадата да води Тунчев в Пазарджик. Специалистът е младеж на клуба, откъдето потегли за огромния футбол.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР