Любослав Пенев е бил уволнен като старши треньор ЦСКА -

...
Любослав Пенев е бил уволнен като старши треньор ЦСКА -
Коментари Харесай

Шок в ЦСКА: Любо Пенев е уволнен след победата над числата

Любослав Пенев е бил уволнен като старши треньор ЦСКА - София. Шокиращата вест беше публикувана от тартора на алената агитка Иван Велчев (Кюстендилеца). Информацията му е била обявена от самия именит нападател. " Току-що се чух с Любо Пенев, който ме уведоми, че към този момент не е треньор на ЦСКА ", написа Кюстендилеца във " Facebook ", като прецизира, че експертът е уволнен.

Всичко това доста необичайно като се има поради, че единствено няколко часа по-рано " алените " завоюваха с 4:2 против ЦСКА 1948 в първия кръг от efbet Лига. По време на този мач Ел Голеадор получи червен картон поради митинг против съдийско присъждане. Само след няколко дни ЦСКА - София има значимо посещение на Лиепая в Лигата на конференциите.

Припомняме, че Любо пое ЦСКА - София през март след изгонването на Бруно Акрапович. Пенев е любим на публиката на " Армията ", която скандира неговото име и против Лудогорец за Суперкупата, и по време на първия мач с Лиепая. Под негово управление тимът завоюва единствения си трофей през последните пет години - Купата на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР