Любослав Пенев даде своето мнение след мача на неговия ЦСКА

...
Любослав Пенев даде своето мнение след мача на неговия ЦСКА
Коментари Харесай

Любо Пенев: Съдийската тройка-четворка не се справи с мача

Любослав Пенев даде своето мнение след мача на неговия ЦСКА 1948 с Левски, приключил при резултат 0:0 в среща от 16-ия кръг на efbet Лига.

" Генерално мога да приказвам доста. Момчетата се оправиха в тежък и комплициран мач, само че не от спорто-технически аспект. Поздравявам ги.

Съдийската тройка-четворка не се оправи с мача. Особено, като трябваше да се вадят картони. Да, ние получихме, само че и футболисти на Левски трябваше да имат. Много противоположни решения. Вътре футболисти си разясняват какъв брой е тъпо и срамно.

В осмата минута имаше дузпа за нас против Чочев, доста бързо бе взето решението. Говорейки за футбол, трябваше да поговорим малко и за тези хора, които въздействат неприятно на нашия спорт. Изиграхме добър и порядъчен мач от началото до края. Браво на момчетата, това е пътят.

Имаше димна завеса, не се спря мача. Чувстваме се добре, не видях спад в нашата игра. Имахме доста повече положения и бяхме по-близо до успеха от противника. Целта е да играем добре и да печелим мачовете, все още всичко се случва ", показа наставникът на " алените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР