Любослав Пенев даде първата си пресконференция като старши треньор на

...
Любослав Пенев даде първата си пресконференция като старши треньор на
Коментари Харесай

Любо Пенев с първи думи като наставник на Хебър

Любослав Пенев даде първата си конференция като старши треньор на Хебър (Пазарджик). Специалистът е оптимист, че тимът ще успее да резервира мястото си в елита на родния футбол.

" Шансовете за оцеляване са положителни. За мен това е съществено предизвикателство, само че аз обичам такива неща. С общи старания на всички би трябвало да дадем оптималното, с цел да реализираме тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, само че ни би трябвало работа. С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов. Треньорът на вратарите остава, кондицинонния треньор остава. При тренировката ще се срещна с всички момчета.
 Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър (Пазарджик)
Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър (Пазарджик)

Борещият се за оцеляване в елита отбор през вчерашния ден се раздели с досегашния си ментор Владимир Манчев

Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства. Школата също е значима. Тя е една промишленост. Те ще са капацитетът, който чака един тим. Ще има две контроли по време на паузата - събота Миньор и Локо (Пловдив) другата събота. Аз съм придирчив треньор, само че нищо ужасно няма. Всичко стъпва на база дисциплинираност и доста работа. Нямам никакви терзания, аз съм самоуверен човек. Мисля, че имам положителни визии за футбола ", сподели Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР