Любопитството не е порок – това не е казано от

...
Любопитството не е порок – това не е казано от
Коментари Харесай

Топ 5 на знаците на зодиака, които брутално нахлуват в личното ви пространство

 41423

Любопитството не е недостатък – това не е казано от нас. Интересуваме се от другите хора и те се интересуват от нас. Любопитството обаче би трябвало да има граници, тъй като всеки от нас има собствен персонален живот, където не позволява другите. Нека да разгледаме по какъв начин зодиакалните знаци нарушават персоналното пространство:

1. Скорпион

До точката на непристойност, толкоз е любопитен този знак на зодиака. Той постоянно желае да знае какво вършат другите. Ако види, че криете нещо – внимавайте! Задавайки ви доста въпроси за вашия персонален живот, Скорпионът просто не схваща, че по този начин нахлува във вашето персонално пространство. Интересно му е какво се случва в живота ви и това е всичко!

2. Лъв

Лъвът не се срами от любознанието си. А и по какъв начин другояче? Ако сте му близки, той би трябвало да знае у най-малките детайлности за персоналния ви живот. Лъвът  непрестанно ви задава неприятни въпроси и си разрешава да научи всичко за вас. И въпреки това доста да ви нервира, този знак не схваща, че преминава  всички граници.

3. Рак

Ако Ракът се среща с някой, той може да бъде доста недоверчив към  колегата си. Неговата нерешителност кара Рака даже да стартира да го шпионира. Ако този знак смята, че сътрудникът му крие нещо, той стартира да диша безусловно във врата му и да изисква от него да му оповестява всичко, което се случва в живота му.

4. Стрелец

Стрелецът непрестанно се интересува от  доста персонални моменти в живота на другите. Той не схваща, че хората имат свои граници и че избират да мълчат за някои неща. За Стрелец е обикновено и естествено да задава прекомерно интимни въпроси на хора, с които преди малко се е срещнал.

5. Водолей

Водолей постоянно е любопитен: какво се случва в живота на другите хора? Той ще ви попита за това по какъв начин се развива връзката ви, за финансовото ви състояние и за всичко, което му идва на разум. Водолеят непрестанно се интересува от това, което вършат другите, и той откровено се чуди за какво хората не постоянно дават отговор на въпросите му.

Маски и недостатъци на мъжете от зодиака

 

Вижте зад какви маски се крият мъжете от другите зодиакални знаци и какви  недостатъци имат. Овен Неговите маски: основава усещане за “истински мъж ”; намерено дружелюбен; твърдо ръкостискане; храброст до безразсъдство;…

Цялата публикация

Ерогенните зони на зодиакалните знаци

30/07/2017

Не сте си и представяли, че може да има зодиакална взаимозависимост на ерогенните зони. Затова вижте: Овен Представителите на този знак се отличават с  жар и пристрастеност в любовта.…

 

Мразя те! До гибел те ненавиждам!

 

Ние се ненавиждаме един различен с особена лекост: Мразим дебелите, кльощавите, пушещите, кърмещите. Всички. Мразим, като безшумно се побъркваме. В театъра се играе спектакълът “Black & Simpson. ” Главните герои са…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР