Любопитно ѝ е да разбере дали с участието си във

...
Любопитно ѝ е да разбере дали с участието си във
Коментари Харесай

Златка Съсипа Благой С Тази Изцепка! Бившата Му Е Бясна, Дечица Ридаят За Баща Си!

Любопитно ѝ е да разбере дали с присъединяване си във формата им е дала мотив да се гордеят с нея, защото в предишното ги е разочаровала много пъти с дейности, с които ги е предиздвикала да се срамят.

Благо пък съобщи, че доста желае да се чуе с децата си, тъй като доста му липсват. Това даде началото и на прочувствен диалог сред двойката, в който Райкова го попита какво мисли, а той ѝ отвърна: „ Тя няма да ми даде да ги чуя “, като имаше поради някогашната си жена Христина Витанова – майката на първите му две деца Йоана и Давид. След това някогашната плеймейтка отсече: „ Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че… “. Тези нейни думи напълно отрязаха възможностите на Благо да се чуе с децата си.

Запознати със обстановката спекулират, че Витанова не разрешава на дребните даже да гледат представянето на татко им в шоуто.

Причините за отхвърли на Христина децата да приближават Благой са много. Това най-много се дължи на честите смени на партньорките на Джизъса, а това сигурно би объркало децата и душeвността им.

Все отново историята помни, че до момента в който беше с Есмер в Русия, Хриси разреши няколко пъти на децата да пътуват до там, с цел да бъдат и с татко си. Витанова даже даде зелена светлина на малчуганите да отидат на отмора с бременната тогава рускиня и татко им. Изглежда връзките на тогавашната двойка се е влошила още повече след появяването на Златка Райкова в живота на някогашния футболист.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР