Любопитно Водолеят – пътешественик в машината на времето На 20

...
Любопитно Водолеят – пътешественик в машината на времето На 20
Коментари Харесай

Водолеят – пътешественик в машината на времето

Любопитно Водолеят – странник в машината на времето На 20 януари Слънцето навлиза във въздушния знак, а на 24 януари означаваме новолуние във Водолей  Александра Иванчева 21 януари 2020, 06:10  Водолеят – странник в машината на времето
Водолеят – странник в машината на времето
 Най-често крадените движимости от скъпи хотели
Най-често крадените движимости от скъпи хотели
 На днешния ден честват всички с хубавите имена...
На днешния ден честват всички с хубавите имена...
 Хартиените торбички не са по-екологични от найлоновите
Хартиените торбички не са по-екологични от найлоновите
 Хотел предлага <a href=бонус атракция – слон по стаите " >
Хотел предлага бонус атракция – слон по стаите
 Ослепителните Катрин Зита-Джоунс, Джей Ло и още звезди
Ослепителните Катрин Зита-Джоунс, Джей Ло и още звезди
 Филмовите реквизити, които костват цяло положение
Филмовите реквизити, които костват цяло положение
 Картина на Климт беше открита след 23-годишно търсене
Картина на Климт беше открита след 23-годишно търсене

а 20 януари посрещахме Водолея с ексцентричния му метод, който предизвика и прекатурва познатите показа. Водолеят е оня човек, чиято концепция ще бъде разбрана след години и евентуално ще промени живота на обществото. Визионерът на зодиака нормално е отправил взор към бъдещето – да бъдеш тук и в този момент е предизвикателство, а тривиалните диалози са даже наказване.
Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.
Трудно е да бъдеш свестен, когато си в света на мисълта, а планетата Уран /управител на Водолея/ от време на време в собствен жанр те разсънва в ранните часове с нови прозрения – непознати и неразбираеми за близките. С този знак са свързани IT технологиите, космонавтиката и цифровите науки, които изискват инженерна мисъл, само че и изобретателен метод. Именно ирационалното, от време на време наричано „ екстравагантност “, е онази парченце, която трансформира Водолея в изобретател.

В продължение на останалите въздушни знаци, тук също имаме тематика за връзката: след Близнаците и Везните се обръщаме към огромната група, която се събира в името на концепцията. Приятелството и интелектуалното единение ще бъде водещо спрямо опустошителните пристрастености. Защото те са несъществени в огромната, дори прекомерно огромна картина на този знак. Съмишлениците и груповото развиване са лайтмотив за епохата на Водолея, в която навлизаме. Структурите – такива, каквито ги познаваме, се трансформират, с цел да освободят място за нови модели.

Към смяна на заложените стратегии ни води и новолунието във Водолей, което ще се състои на 24 януари в 23:00ч. След знаков съвпад на Сатурн и Плутон е време да продължим самоуверено напред и да помислим по какъв начин бихме желали да развием умеенето да бъдем разнообразни и да се гордеем със своята уникалност. Периодът на новолуние е подобаващ за оформяне на хрумвания, фантазии и стремежи. Добре е да работим по задвижването им няколко дни откакто Луната е станала забележима.

Свържете се с духа на Водолея и помислете дали не е време да стартирате реформаторски план или визиите да самоуверено нетрадиционна концепция. Нека не забравяме, че този знак е обвързван с огромните групи и другарството - помислете с кого бихте желали да се срещате по-често и кои са околните хора, с които се свързвате посредством значими занимания. А за какво не и да се запишете на нов курс? Бъдете изобретателни, доверете се на смелите си хрумвания и им позволете да ви изведат на ново равнище.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР