Любопитно Венера влиза в Телец на 5 март – тържество

...
Любопитно Венера влиза в Телец на 5 март – тържество
Коментари Харесай

Венера влиза в Телец на 5 март – тържество на сетивата

Любопитно Венера влиза в Телец на 5 март – празненство на сетивата Планетата на любовта и удоволствията ще остане в земния знак до 3 април  Александра Иванчева 3 март 2020, 13:38  Фики - победител за втора поредна вечер в
Фики - победител за втора поредна вечер в " Като две капки вода "
 ТЕСТ: Колко знаете за Руско-турската война?
ТЕСТ: Колко знаете за Руско-турската война?
 Честит 3 март! Честваме 142 години от Освобождението на България
Честит 3 март! Честваме 142 години от Освобождението на България
 Книгите, които освобождават въображението и страстите
Книгите, които освобождават въображението и страстите
 Можете ли да решите този тест за гимназисти?
Можете ли да решите този тест за гимназисти?
 Как да схванеш, че той си пада по най-хубавата ти другарка
Как да схванеш, че той си пада по най-хубавата ти другарка
 Вилияна и Станимир напуснаха „ Един за различен “
Вилияна и Станимир напуснаха „ Един за различен “
 Най-любопитното от седмицата на модата в Париж
Най-любопитното от седмицата на модата в Париж

ържество на сетивата! Това ни чака от 5 март с Венера в Телец, която ще се погрижи да забавим темпото и да се любуваме на живота. Като шеф на земния знак, Венера се завръща вкъщи – мястото, на което се усеща удобно и несъмнено. Новата сила ще ни предизвика да потърсим повече успокоение в страстите и да помислим къде бихме желали да променим метода. След импулса на Овена ще стъпим крепко на краката си и във връзка с финансите, подготвени да се орентираме към практични благоприятни условия. И най-много – ще търсим любовта в докосването на колегата и красивите движимости.
Обичаме през докосванията
Любовта остава една от най-важните тематики, само че в този момент тя е по-скоро нежна и топла. Ще усещаме възприятията не през мощните страсти или красивите думи, а през докосването и близостта. Защото себеуважаващият Телец има вяра точно на това, което може да пипне – всичко друго е заблуда. Романтиката обаче ще бъде във въздуха – с хубаво вино, вкусна вечеря и несъмнено, красива среда. Периодът ще донесе най-положителни страсти на представителите на зодия Телец, Дева и Козирог и тези, които имат земен асцендент. Не забравяйте да бъдете постоянни в държанието – правете мудни, само че сигурни крачки. И въпреки всичко, не пропускайте опциите, тъй като те са на една ръка разстояние.
Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.  Да приготвим нещо с обич
Безспорно Венера в този знак има отношение към скъпите и скъпи неща и е прекомерно допустимо след спирачките на ретроградния Меркурий да ни се прийска да купим нещо красиво. Периодът е подобаващ за разкрасяване – ще бъдем не толкоз ярки, а по-скоро класни. Поглезете се – отидете на масаж, на спа или на определено от вас занятие, което ще бъде наслаждение и релаксиране. Ако обичате да готвите или желаете да се научите – направете го в този момент! Прекараното време в кухнята ще бъде съпроводено от ентусиазъм, а приготвеното от вас ще бъде превъзходен метод да прекарате време с обичаните хора.
Финанси
Нека не забравяме, че Телецът е обвързван с ръководството на персоналните финанси и добре знае по какъв начин да изкарва високи приходи. Вземете си нещо от тази сила – помислете коя е първата стъпка, която бихте създали в материалния свят, тъй че да измененията финансовото си положение. Това важи извънредно на земните знаци.
Не всичко, което свети, е скъпо
В Телеца женската планета обича да обича, желае да има материалния свят и да бъде тук в този момент. Монетата има две страни: спрете за момент и се насладете на дребните удоволствия, инвестирайте малко повече в прекарването, само че не се фиксирайте във движимостите. Нека не забравяме, че те са средство, с цел да бъдем удовлетворени. А щастието – то е в прекарванията!

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Автор: Александра Иванчева хороскоп зодии венера риби
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР