Любопитно В Световния ден на шоколада - 4 причини да

...
Любопитно В Световния ден на шоколада - 4 причини да
Коментари Харесай

В Световния ден на шоколада - 4 причини да се поглезим без угризения

Любопитно В Световния ден на шоколада - 4 аргументи да се поглезим без скрупули Какъв шоколад да изберем - черен, млечен или бял? 7 юли 2020, 11:33  В Световния ден на шоколада - 4 аргументи да се поглезим без скрупули Източник: iStock Photos/Getty Images
а 7 юли означаваме Световния ден на шоколада. Първи почнали да го честват французите, които организирали всеобщо честване на това сладко прелъщение. Постепенно празникът придобил огромна известност и в други европейски страни.

Ами в случай че шоколадът изчезне...?

Въпреки че има хора, които въобще не обичат шоколад, множеството биха се съгласили, че сладкото лакомство е обичаното им прелъщение. От подобен с карамелени късчета и кремообразни пълнежи, до разновидности с орехови ядки и сушени плодове.

Има задоволително типове шоколад, които да удовлетворят усета на всекиго.

3 десерта, които ще ви създадат по-умни

Но кой е най-хубавият тип във връзка с здравето? Лекарите и диетолозите биха споделили в унисон - черният шоколад. И колкото по-висок е процентът на какаото в него, толкоз по-добре.

Вижте в галерията ни рекомендациите на турския диетолог Ерди Абдула Угур и за какво да се поглезим с вкусното прелъщение. Както и какъв шоколад да изберем - черен, млечен или бял:
4 аргументи да се поглезим с шоколад  шоколад  шоколад  шоколад  шоколад
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР