Любопитно стечение на обстоятелствата ще ни достави един много интересен

...
Любопитно стечение на обстоятелствата ще ни достави един много интересен
Коментари Харесай

Назад във времето: Мъри срещу Вавринка в Синсинати


Любопитно стичане на събитията ще ни достави един доста забавен мач в първи кръг на Мастърса в Синсинати – един против различен ще се изправят двама трикратни първенци от Големия шлем в лицето на Стан Вавринка и Анди Мъри.

Първоначално Мъри трябваше да играе в квалификациите като даже бе в жребия и бе планувано през днешния ден да излезе на корта против Таро Даниел. Това се промени с отпадането на четвъртфинал в Монреал на Джак Дрейпър. Британецът бе единственият, който можеше да се възползва от по този начин нареченото „специално изключение“ като при постигане до полуфинал той щеше да получи и място в главната скица в Синсинати.

Загубата му от Пабло Кареньо Буста отвори още едно място, което бе заето точно от Мъри. Разпределението в самия чоп пък ни обезпечи конфликт сред някогашния №1 и дългогодишния му противник Вавринка.

Това ще бъде среща №22 сред двамата. До момента Мъри има преимущество от 12-9 победи. Последният им дуел бе в първия кръг на Ролан Гарос 2020, когато Вавринка завоюва в три сета.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР