Любопитно Шеф Манчев пред собственик със самочувствие и готвачи без

...
Любопитно Шеф Манчев пред собственик със самочувствие и готвачи без
Коментари Харесай

Шеф Манчев пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение

Любопитно Шеф Манчев пред притежател със самочувствие и готвачи без право на мнение Истинска война в кухнята към този момент в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA  Александра Грамова 5 юни 2019, 16:49 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}
ази седмица началник Иван Манчев за първи път е на избавителна задача в ресторант в мол. Как се отразява самочувствието на шефа върху личния състав и каква е повода за прочувствените конфликти сред готвачите - проследете в новия епизод на предаването в четвъртък от 21.00 ч. единствено по NOVA.

Ресторант „ Мона Лиза “ е най-големият в Габрово. Разположен на третия етаж в комерсиалния център, той включва два бранша – за бързо хранене и ресторант. От година и половина шефове са амбициозните сътрудници Николай и Боряна, които менажират и други бизнеси. Двамата имат предпочитание за работа и оказват помощ в готвенето и в сервирането. В заведението работят към 25 души, само че няма основен готвач, тъй като Николай не счита, че различен с изключение на него би могъл да управлява кухнята. Въвел е строги правила за приготвянето на ястията и готвачите нямат право на оферти или импровизации. В колектива царува цялостно недоразумение и свадите са всекидневие, а организацията е под всякаква рецензия.

Шеф Манчев и екипът му се насочат към Града на хумора и сатирата, с цел да оказват помощ „ кошмарът “ в заведението да завърши. За задачата кулинарното гуру прави подробна ревизия и дегустация на богатото меню и открива, че то не дава отговор на интериора. Липсва идея – участват български, италиански и френски ястия. Използват се полуфабрикати и блюдата не са съчетани вярно. Единствено усетът на десерта ще впечатли кулинарния гуру, само че не и поднасянето му. Ще съумеят ли началник Манчев и екипът му да въдворят ред и естетика в ресторант „ Мона Лиза “, вижте в новия епизод на “Кошмари в кухнята” – този четвъртък от 21.00 ч. единствено по NOVA.

Ако желаете началник Манчев да помогне и на Вас, запишете се за присъединяване в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на имейл [email protected]

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР