Любопитно Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия, заплашва

...
Любопитно Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия, заплашва
Коментари Харесай

Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия, заплашва да разкрие негови тайни

Любопитно Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия, заплашва да разкрие негови секрети Мохамед V Келантан абдикира от трона при започване на годината и се разведе седем месеца по-късно  Ванеса Николова 5 септември 2019, 10:30 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия, заплашва да разкрие негови секрети
Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия, заплашва да разкрие негови секрети
 Голямата война за дребните екрани
Голямата война за дребните екрани
 Днес имен ден честват всички с имената…
Днес имен ден честват всички с имената…
 Джулиана Гани става фризьорка в нов комедиен сериал този септември
Джулиана Гани става фризьорка в нов комедиен сериал този септември
 Руската двойничка на Нина Добрев
Руската двойничка на Нина Добрев
 Топла питка със сиренце - 3 предписания за домакински самун
Топла питка със сиренце - 3 предписания за домакински самун
 Наум Шопов и Теа Минкова разкриха пола на бебето
Наум Шопов и Теа Минкова разкриха пола на бебето
 Кои зеленчуци да готвим и кои да ядем сурови?
Кои зеленчуци да готвим и кои да ядем сурови?

ратката, само че бурна любовна история сред някогашния крал на Малайзия - Мохамед V Келантан и някогашния съветски модел Оксана Воеводина, продължава да вълнува хората.

През януари кралят абдикира от трона в името на любовта и сватбата си с Оксана, само че двамата се разведоха единствено седем месеца по-късно.

Една обич, от която с изключение на, че се роди правоприемник, се родиха и доста въпроси, които се чака да бъдат разяснени.

В последните си няколко изявления в обществените мрежи Оксана дава повече светлина върху случилото се сред нея и някогашния малайзийски крал, като дава обещание да разкрие още детайлности в бъдеще.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Sep 1, 2019 at 3:21am PDT

Ето какво написа Оксана в своя профил в Инстаграм:

„ Знам, че всички желаят да знаят какво се случи с нас…Преди време не бях подготвена да разкрия историята си…Може би, в случай че ви кажа истината, ще се усещам по-добре…Но не желая да контузвам никого. Ще бъде болезнено”.

От документи, оповестени през юли месец, стана ясно, че подписаният бракоразвод се е случил във допустимо най-тежката форма съгласно обичаите на ислямския свят – „ тройният талак”.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 18, 2019 at 10:23am PDT

Според тази ислямска традиция е задоволително брачният партньор да произнесе три пъти думата „ талак” (развод), като процедурата по-късно е необратима.

Някои страни като Пакистан да вземем за пример от дълго време не разрешават тази процедура за отбрана на правата на дамите.

25-годишната Воеводина одобри исляма и мюсюлманското име Рихана след сватбата, а работата ѝ в Китай и Тайланд очевидно я е предразположила към интереса и любовта ѝ към азиатската просвета.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Aug 13, 2019 at 4:29am PDT

„ Смятам, че мъжът би трябвало да е главата на едно семейство и, несъмнено, да печели повече пари от жената”, споделя в едно свое изявление рускинята.

Оксана се трансформира в бодил в окото на кралското семейство на Малайзия през цялото време.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 13, 2019 at 11:59pm PDT

Нейната гласност и интензивността ѝ в обществените мрежи не паснаха на нрава на ислямската монархия и нейните членове.

Рихана Оксана е носителка на купата „ Мис Москва” 2015г.

View this post on Instagram
A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 9, 2019 at 1:08am PDT

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Електрическите тротинетки са противозаконни, КАТ ще глобява <br>
Електрическите тротинетки са противозаконни, КАТ ще глобява
 Ето защо осъдиха на 5 години блогър в Русия Ето защо осъдиха на 5 години блогър в Русия  <br> Кога се демонстрират <strong> признаците на хранително отравяне </strong> <br>
Кога се демонстрират признаците на хранително отравяне
 <br> Вредните привички на английското кралско семейство <br>
Вредните привички на английското кралско семейство
Последни  <p><strong>Рускинята</strong>, която се разведе с краля на Малайзия, <strong>заплашва</strong> да разкрие негови тайни</p> Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия...  Джип на: Джип на: " Гранична полиция " се обърна и се възпламени  <p><span style= Голямата война за дребните екрани  Румен Радев в Народното събрание Речта на президента и борбата за София - какви са...  <p>Вечният, недостижимият, кралят - <strong>Фреди</strong>!</p> Вечният, недостижимият, кралят - Фреди!  Опасно море, по какъв начин да разпознаем мъртвото течение Опасно море, по какъв начин да разпознаем мъртвото течение  Слънце и дъжд през почивните дни Слънце и дъжд през почивните дни  " Дориан " взе 20 жертви на Бахамите  Мистериозната зелена и синя светлина в галактиката NGC 6946 Сателит засече мистериозна зелена светлина в Космоса  <p><strong>Тестваме причините за пазарен триумф на </strong><strong>Renault Kadjar</strong></p> Тестваме причините за пазарен триумф на Renault Kadjar  <p>Днес <strong>имен ден</strong> честват всички с имената&hellip;</p> Днес имен ден честват всички с имената…  Ето защо осъдиха на 5 години блогър в Русия Ето защо осъдиха на 5 години блогър в Русия  <p>Руски историк: Българите наглеят, ограничете им чартърите</p> Руски историк: Българите наглеят, ограничете им...  Кари Лам Правителството на Хонконг отдръпна противоречивия закон...  <p>Турция договаря с Русия за Су-35</p> Турция договаря с Русия за Су-35  <p>Установиха редица пропуски в Национална агенция за приходите за персоналните данни</p> Установиха редица пропуски в Национална агенция за приходите за персоналните данни  <p>Намериха прострелян прокурор от ВКП в дома му в София</p> Намериха прострелян прокурор от ВКП в дома му в София  Росен Плевнелиев Плевнелиев: Румен Радев желае изпълнителната власт  Джулиана Гани става фризьорка в нов комедиен сериал този септември Джулиана Гани става фризьорка в нов комедиен сериал...  <p>Спират два от генераторите на ТЕЦ-&bdquo;Перник&rdquo; поради нарушения</p> Спират два от генераторите на ТЕЦ-„ Перник&rdquo... Всичко от през днешния ден Виц на деня Телефонен диалог с адвокатска адвокатска фирма: - "Голдблум, Голдблум, Голдблум и Голдблум ", добър ден. - Добър ден, диря господин Голдблум. - Няма го, в командировка е.… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Къде не пишат домашни, учат върху лодки и вървят на учебно заведение със аероплан  Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света  5 години без писателя на вярата 5 години без писателя на вярата  Даяна и нейната  Ивет Лалова с следващ триумф bool(false) Водещи новини
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР