Любопитно Ралица след Hell`s Kitchen: Сега повече от всякога искам

...
Любопитно Ралица след Hell`s Kitchen: Сега повече от всякога искам
Коментари Харесай

Ралица след Hell`s Kitchen: Сега повече от всякога искам да готвя!

Любопитно Ралица след Hell`s Kitchen: Сега повече от всеки път желая да сготвям! Какво показа Ралица след отпадането ѝ от кулинарната конкуренция вижте в изявлението с нея за Vesti.bg  Венелина Стоянова 19 май 2019, 20:53
ве седмици преди огромния край Ралица напусна вечно Hell's Kitchen. Това се случи след тежка вечерна резервация, в която неналичието на връзка и голямото напрежение сред нея и Светлана на станция "Месо и риба " изиграха неприятна смешка и за двете.

"Рали, добър готвач си. Има доста сила в теб, само че би трябвало да я насочваш в вярната посока, другояче ще те унищожи ", с тези думи началник Ангелов се раздели с Ралица на крачка от финала.

За нея присъединяване в предаването остава едно огромно тестване, в което най-трудното са били изолацията и раздялата с околните.

Какво показа Ралица след отпадането ѝ от кулинарната конкуренция вижте в изявлението с нея за Vesti.bg.

- Ралица, съжаляваш ли, че излезе от предаването на косъм от финала?

- Не, защото след тъмните глъбини в "Кухнята на Ада ", пред мен стои необятно отворената врата на светлото бъдеще! Излизам от една същинска кулинарна академия с думите "Ти си в действителност добър готвач, Ралица! ". Това не просто е комплимент, а връчена тапия с купа, дадена от началник Ангелов!

- Кой е най-ценният урок, който съумя да научиш от него по време на присъединяване ти в шоуто?

- Ако наричаш себе си перфекционист, би трябвало да си подготвен да понесеш рецензия, с цел да може да я превърнеш в съвършенство.

- Ако можеш да върнеш времето обратно и да промениш нещо, какво ще е то?

- Хората, които се връщат обратно и трансформират неща, не са удовлетворени от резултата през днешния ден. А аз съм извънредно удовлетворена. Смятам, че пътя, който изминах в Hell’s Kitchen, бе тежък и дълъг, само че извънредно скъп, защото кулинарните ми умения и знания скочиха с 10 равнища нагоре!

- Защо реши да участваш в предаването?

- За готвач с моя 4-годишен опит е фантазия да бъдеш утвърден за присъединяване. Самото шоу бе едно необикновено преживяване, защото е непрекъснато тестване на умения, темперамент и дух. За мен в България има единствено един готвач, от който желаех да се изучавам, и това е началник Виктор Ангелов. Мечтата ми се сбъдна, имах опцията да бъда негова ученичка!

- С какво предаването се оказа по-различно от упованията ти?

- Показа ми, че упованията в никакъв случай не би трябвало да са лимитирани и постоянно би трябвало да си подготвен за непредвиденото.

- Кое ти беше най-трудно в "Адската кухня "?

- Това, че бяхме изолирани от най-любимите за нас хора - фамилията!

- Трудно ли е да си екипен състезател? Твоите съотборници сякаш не ти се доверяваха елементарно.

- Доверието е нещо извънредно скъпо и не трябва да се дава елементарно изключително когато се състезаваш за 100 000 лева и контракт с началник Ангелов. Обикновено недоверието се ражда, който се замислим ние самите какво "бихме създали " в дадена обстановка. Смесете съставките на подозренията и страха с чужд човек и ето първокачествена рецепта за "недоверие ".

- Какво не съумя да покажеш в шоуто?

- Себе си, същинската Ралица!

- Би ли взела участие още веднъж в Hell’s Kitchen?

- Защо не, в случай че има човек който да обича да си играе с огъня, то това съм аз.

- Кой е любимецът ти измежду участниците?

- Никола.

- Ще продължиш ли да се занимаваш с кулинария от тук нататък?

- Набраната скорост, която съумях да задържа след излизането си, не може да бъде елементарно удържана. Сега повече от всеки път желая да сготвям!

- Ако би трябвало да опишеш претърпяното в Hell’s Kitchen с една дума, коя ще е тя?

- Изпитание.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР