Любопитно проучване направиха американски учени. Те разделиха пияните хора на

...
Любопитно проучване направиха американски учени. Те разделиха пияните хора на
Коментари Харесай

Четирите типа пияни хора

Любопитно изследване направиха американски учени. Те разделиха пияните хора на четири вида - съгласно метода по който алкохолът трансформира променя тяхната персона.

 В кои страни се пие най-вече алкохол
В кои страни се пие най-вече алкохол

Българите сме измежду първенците

Екипът направил проучвания с 374 студенти в нетрезво положение. Тези, които попаднали в категорията " Хемингуей ", били способни да употребяват огромно количество алкохол, без той да провокира огромни промени в държанието им. Те не съставляват опасност за себе си и за близките, даже когато прекалят с пиенето.

 Снимка 326007

Същото обаче не може да се каже за хората, които влизат в категорията " Хайд ". Тя е кръстена на романа " Странният случай с доктор Джекил и мистър Хайд ". В него основният воин е естествен човек, който се трансформира в страшилище. Пияните от този тип могат да наранят себе си в пияно положение и се трансформират в същински призрачен сън за близките.

 Среща с трезвеничка? Ето какво би трябвало да знаете
Среща с трезвеничка? Ето какво би трябвало да знаете

Ще би трябвало да измислите нещо друго за свалката от почерпка на бара

В радикален контрастност са представителите на черпещото се приятелство, категоризирани в раздела " Мери Попинс ". Те стават радостни и любвеобилни, мислят положително и не са способни да наранят никого в нетрезво положение.

 Снимка 326010

В четвъртата категория " Смахнатият професор " - по едноименния филм с Еди Мърфи, са включени подпийналите, които се впускат във флиртове. Те демонстрират големи разлики сред трезвото си положение и това след консумация на алкохол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР