Любопитно Песен на Guns N` Roses е първото парче от

...
Любопитно Песен на Guns N` Roses е първото парче от
Коментари Харесай

Песен на Guns N` Roses е първото парче от 80-те с над 1 млрд. гледания

Любопитно Песен на Guns N` Roses е първото парче от 80-те с над 1 милиарда гледания Разбивачите на женски сърца от „ Гънс ” разрушиха и следващия връх  Ванеса Николова 17 октомври 2019, 08:54  Песен на Guns N` Roses е първото парче от 80-те с над 1 милиарда гледания
Песен на Guns N` Roses е първото парче от 80-те с над 1 милиарда гледания
 Най-скъпите разводи в историята
Най-скъпите разводи в историята
 От лукса до гилотината: Животът на Мария Антоанета
От лукса до гилотината: Животът на Мария Антоанета
 Един ден в Средновековието – чума, рицарски дуели и оцет вместо паста за зъби
Един ден в Средновековието – чума, рицарски дуели и оцет вместо паста за зъби
 Как Жени Джаферович съумя да се снима с Анджелина Джоли
Как Жени Джаферович съумя да се снима с Анджелина Джоли

"Стъпка по стъпка " - актьорите 28 години по-късно (СНИМКИ)
 Един състезател се завърна в „ Игри на волята “
Един състезател се завърна в „ Игри на волята “
 Пластичен хирург уточни коя е най-красивата в света
Пластичен хирург уточни коя е най-красивата в света

ошите момчета от Guns N' Roses не престават да са фактор на музикалната сцена повече от 30 година след дебюта си през 80-те години на предишния век.

Хитовото парче на бандата Sweet Child O’ Mine е първата ария от 80-те, която съумява да доближи 1 милиарда гледания в най-популярната платформа за видео шерване Youtube.

Звездите от световноизвестната рок тайфа не за пръв път слагат сходен връх.

Историите зад обичаните рок балади и на кого са отдадени

Миналата година различен техен шлагер - November Rain, също доближи 1 милиарда гледания в платформата на Youtube, и до този миг към момента е единственото парче от 90-те с 10-цифрен брой преглеждания.



Това значи, че „ Гънс” сега са тотални хегемони, завладели върховете на две десетилетия, което за следващ път потвърждава тяхната роля в развиването на музиката от кулминационния интервал на рок музиката.

ВИЖТЕ КАК съдебна експертиза ПРОМЕНИ АКСЕЛ РОУЗ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК

Най-жестоките кавги сред рок звезди в историята

Sweet Child O’ Mine е третият сингъл от дебютния албум на бандата Appetite for Destruction, който излиза на пазара през 1987 година

View this post on Instagram
#GnFnR history is made. #SweetChildOMine has hit over 1 billion views on @youtubemusic ⚡

A post shared by Guns N' Roses (@gunsnroses) on Oct 15, 2019 at 10:34am PDT

Sweet Child O’ Mine и до през днешния ден е първият сингъл на „ Гънс”, който доближава челната позиция в класацията на „ Билборд” - Billboard Hot 100.

Как се трансформираха разбивачите на женски сърца от 80-те

Успехът идва и за албума им, който се трансформира в най-продавания дебютен албум за времето си.

Все по-нарастващия интерес към творчеството на „ Гънс” се дължи частично и на настоящото им турне Not in This Lifetimе.



То събра на една сцена вокалистът Аксел Роуз и китаристите Слаш и Дъф Маккагън. От момента, в който „ Гънс” се събраха в съвсем автентичен състав, облагите от турнето възлизат на над 560 млн. $.

Според публични данни „ Гънс” са събрали към 895 млн. гледания в Youtube от началото на 2019 година, което значи, че техните клипове събират приблизително по 3,1 млн. гледания дневно.

View this post on Instagram
Guns N Roses in the studio in 1987 #GunsNRoses #gnfr #studio #AppetiteForDestruction

A post shared by Gunners - Guns N Roses Fans (@gunners_gunsnroses_fans) on Oct 16, 2019 at 5:05am PDT

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: По тематиката  Легендарните фотоси, които трансформираха историята Легендарните фотоси, които трансформираха историята  Как се трансформираха разбивачите на женски сърца от 80-те? Как се трансформираха разбивачите на женски сърца от 80-те?  Историите зад най-обичаните рок балади и на кого са отдадени Историите зад най-обичаните рок балади и на кого са отдадени  Завинаги на 27: Джими Хендрикс, виртуозът на китарата Завинаги на 27: Джими Хендрикс, виртуозът на китарата  Днес се е родило неприятното момче на рока Днес се е родило неприятното момче на рока  Концертът на „ Бийтълс Концертът на „ Бийтълс ", който промени историята  Завинаги на 27: Следата на Кърт Кобейн Завинаги на 27: Следата на Кърт Кобейн  Завинаги на 27: Джанис Джоплин, дребното момиче с огромен глас Завинаги на 27: Джанис Джоплин, дребното момиче с огромен глас .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Радев за БФС: Недопустима интервенция <br>
Радев за БФС: Недопустима интервенция
 <br> Как <strong> Анджелина Джоли </strong> се снима с <strong> известна българка </strong> <br>
Как Анджелина Джоли се снима с известна българка
 <br> <strong> - актьорите 28 години по-късно
" />
"Стъпка по стъпка " - актьорите 28 години по-късно
 <br> Дженифър Анистън <br>
Дженифър Анистън
Последни  <p>Песен на<strong> <span style= Песен на Guns N' Roses е първото парче от 80-те с...  Баща влезе в учебно заведение и преби съученичка на щерка си Баща влезе в учебно заведение и преби съученичка на щерка си  Къде ще е най-топло, прахов облак доближава Къде ще е най-топло, прахов облак доближава  Еминем Момчето, което не трябваше да успее. Но стана крал  Фейсбук е пристрастяващ и нездравословен, споделя Марк Бениоф Фейсбук е пристрастяващ и нездравословен, споделя Марк Бениоф  Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно  <p><strong>Гениални хрумвания:</strong> къде да <strong>скриете</strong> <strong>ценностите</strong> си от крадци</p> Гениални хрумвания: къде да скриете полезностите си от крадци  Среща на български и македонски историци, какво си споделиха Среща на български и македонски историци, какво си...  <p>Кюрдите договарят с Асад, циментирайки властта му</p> Кюрдите договарят с Асад, циментирайки властта му  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е в изкуствена кома, борят се за живота...  Джок Полфрийман Първи ден на независимост, Полфрийман: Съжалявам  Мъж е прострелян в София Мъж е прострелян в София  Севернокорейският водач Ким Чен-ун Ким Чен-ун на бял кон в свещена планина, съзряха...  Съединени американски щати: Турция държи 50 американски нуклеарни бомби Съединени американски щати: Турция държи 50 американски нуклеарни бомби  Галя Александрова: Бонка не осъзнава какъв брой неприятна е в действителност Галя Александрова: Бонка не осъзнава какъв брой неприятна е...  ЦИК коментира: Как се гласоподава в изборното помещение ЦИК коментира: Как се гласоподава в изборното помещение  Шокиращо: Семейство живя с години в мазе, чака края на света Шокиращо: Семейство живя с години в мазе, чака края на...  Ердоган се подигра със Съединени американски щати, отива при Путин Ердоган се подигра със Съединени американски щати, отива при Путин  Тийноватор влиза в 16 учебни заведения в София, Враца и Варна Тийноватор влиза в 16 учебни заведения в София, Враца и Варна  Красимир Каракачанов Каракачанов: Ако чакаме да ни пазят границата - майко... Всичко от през днешния ден Виц на деня Връх на ревността: - Къде си?!? - На автомагистралата. - Влез в насрещното да чуя клаксоните! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Никол Шерцингер сподели къщата си (ВИДЕО)  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ Водещи вести  Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно  Къде ще е най-топло, прахов облак доближава Къде ще е най-топло, прахов облак доближава  Баща влезе в учебно заведение и преби съученичка на щерка си Баща влезе в учебно заведение и преби съученичка на щерка си </div

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР