Любопитно Освободен от драмата с импийчмънта, Тръмп иска още 4

...
Любопитно Освободен от драмата с импийчмънта, Тръмп иска още 4
Коментари Харесай

Освободен от драмата с импийчмънта, Тръмп иска още 4 години

Любопитно Освободен от драмата с импийчмънта, Тръмп желае още 4 години Американският държавен глава обаче не излиза незасегнат от процеса  Надежда Неменски 6 февруари 2020, 21:36  Освободен от драмата с импийчмънта, Тръмп желае още 4 години
Освободен от драмата с импийчмънта, Тръмп желае още 4 години
 Какво да чака всяка зодия до края на февруари
Какво да чака всяка зодия до края на февруари
 5 незабравими кино лентата, които да гледате още веднъж
5 незабравими кино лентата, които да гледате още веднъж
 Невероятни обстоятелства за човешкото тяло, които несъмнено не знаете
Невероятни обстоятелства за човешкото тяло, които несъмнено не знаете
 Вижте Джилиън Андерсън като Маргарет Тачър
Вижте Джилиън Андерсън като Маргарет Тачър
 Гладиаторът от „ Аушвиц “ на име Теди
Гладиаторът от „ Аушвиц “ на име Теди
 Драматично детство, популярност и проваляне – Аксел Роуз
Драматично детство, популярност и проваляне – Аксел Роуз
 В АЕЦ Чернобил има организъм, който яде радиация
В АЕЦ Чернобил има организъм, който яде радиация

резидентът Доналд Тръмп е убеден и подготвен да продължи с акцията за преизбирането си, откакто стартираният от демократите развой по импийчмънт, който Тръмп дефинира като нелегитимен, завърши нощес в следения от републиканците Сенат.

Тръмп възнамерява да приказва през днешния ден по този въпрос в Белия дом. Източник, непосредствен до президента, разказа обръщението на президента като

„ тирада по случай оправдаването “, която комбинира милосърдие с звук в жанр „ нали ви споделих “ ,

пишат Джеф Мейсън и Стив Холанд от организация Ройтерс. След това, споделят съветници, Тръмп ще продължи да преследва пламенно своите политически и управнически цели, потапяйки се напълно в акцията за преизбирането си и в опити да извърши обещанията, които е дал на последователите си и на електората.

Сенатът на Съединени американски щати оправда Тръмп при импийчмънтa

„ Президентът е щастлив, че може да остави в предишното този най-скорошен епизод на срамно държание на демократите и няма самообладание да продължи работата си в интерес на американския народ през тази година и по-късно “, съобщи Белият дом в изказване след оневиняването на Тръмп.

Тръмп беше оправдан, откакто съвсем всички сенатори гласоподаваха по партийни пристрастия по двете обвинявания за импийчмънт, утвърдени от следената от демократите Камара на представителите. Долната камара на Конгреса го упрекна в корист с власт за извършения от него напън върху Украйна да проверява Джо Байдън, кандидат за кандидат-президентската номинация на демократите и евентуален противник на Тръмп на изборите на 3 ноември, и във възпрепятстване на опита на Конгреса да проверява случая.

Тръмп отхвърли да се ръкува с Пелоси, тя скъса речта му

Тръмп обаче не излиза незасегнат от процеса.

Както посочи председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, импийчмънтът ще бъде част от неговото завещание, а гласът на сенатора републиканец Мит Ромни против Тръмп по обвиняването за корист с власт лиши президента от опцията да отхвърля процеса като напълно политическо начинание.

Представители на Републиканската партия обаче обявиха, че по време на процеса по импийчмънт за акцията на Тръмп са събрани рекордно доста средства – единствено през последните три месеца на предходната година за акцията са дадени 155 милиона $, събрани от последователите на Тръмп, които са както въодушевени, по този начин и ядосани.

„ Пълно оневиняване “

Въпреки че ожесточената борба за импийчмънт сигурно ще бъде фактор, който гласоподавателите ще вземат поради, когато решат дали да преизберат Тръмп през ноември, хора от акцията му настояват, че президентът е победил. „ Оправдаването значи цялостно оневиняване. Решението на демократите да стартират процеса по импийчмънт ще бъде запомнено като най-погрешното решение в американската история “, сподели Тим Мъртоу, началник на връзките с обществеността на акцията на Тръмп.

Победа за Тръмп? Сенатът отхвърли претенции за импийчмънта

В израз на убеденост, минути откакто сенаторите го оневиниха, Тръмп разгласява в Туитър видеоклип, на който е показано, че той ще се кандидатира на още доста избори надалеч напред в бъдещето – намек, че желае да е президент през идващите десетилетия. Американските президенти по конституция имат право единствено на два мандата. Срещу Тръмп по време на процеса по импийчмънт в Сената бяха отправени обвинявания, че работи като автократ и монарх.

Тръмп разгласява няколко часа по-късно различен видеозапис, на който Ромни е избран като „ тайния коз на демократите “ и на който се изяснява, че сенаторът се е опитал „ да проникне “ в държавното управление, когато Тръмп е обмислял дали да го назначи за държавен секретар.

По време на траялия седмици развой Тръмп се усещаше ту окуражен, ту наскърбен .

Съветници обявиха, че той се е оплаквал, че комерсиалното му съглашение с Мексико и Канада не е получило медийното отразяване, което заслужава, защото фокусът е бил върху процеса по импийчмънт.

Импийчмънтът на Тръмп влиза в Сената

След като преодоля опасността да бъде отхвърлен от служба, Тръмп се чака да акцентира мощното положение на стопанската система и да подлага на критика демократите за напъните им да го смъкват от власт, поради упованията на неговите поддръжници демократите да продължат да го проверяват. „ Мисля, че президентът Тръмп и всички негови съдружници си дават ясна сметка, че демократите ще продължат с нападките от самото начало до изборите през ноември “, съобщи Джейсън Милър, консултант от акцията през 2016 година

Тръмп възнамерява да взе участие в протест в Ню Хемпшър идната седмица, като през идните месеци се чака сходни прояви да се провеждат по-често.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Доналд Тръмп импийюмънт Съединени американски щати президент .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Десетки в ареста след акция в Карловско Десетки в ареста след акция в Карловско  <br> Гладиаторът от „ Аушвиц “ на име Теди <br>
Гладиаторът от „ Аушвиц “ на име Теди
 <br> <strong> Кейт </strong> с малък фешън трик, който <strong> няма по какъв начин да видите </strong> <br>
Кейт с малък фешън трик, който няма по какъв начин да видите
 <br> Вижте като <strong> </strong> (СНИМКИ) <br>
Вижте като (СНИМКИ)
Последни  Доналд Тръмп Освободен от драмата с импийчмънта, Тръмп желае още 4...  Бившият началник на Комисията по <a href=хазарта остава в ареста (Видео) " /> Бившият началник на Комисията по хазарта остава в ареста...  Окончателно: Забраняват частните <a href=лотарии " /> Окончателно: Забраняват частните лотарии  Руската гимнастичка Александра Солдатова отхвърли да е опитвала да се самоубие Руската гимнастичка Александра Солдатова отхвърли да е...  Дете почина при обгазяване в Русенско, родителите му са в кома Дете почина при обгазяване в Русенско, родителите му са...  " Медицински контрол " ревизира МБАЛ и Спешното във Видин  Преброяването наближава, вижте какво ще ни питат Преброяването наближава, вижте какво ще ни питат  Бус катастрофира на пътя София - Варна, има потърпевши Бус катастрофира на пътя София - Варна, има потърпевши  Ето какво е заложено в Бюджета на София за 2020 година Ето какво е заложено в Бюджета на София за 2020 година  <p>Какво да чака всяка зодия <strong>до края&nbsp;на февруари</strong></p> Какво да чака всяка зодия до края на февруари  Дали Анкара не отиде прекомерно надалеч в Сирия Дали Анкара не отиде прекомерно надалеч в Сирия  Радев: Импийчмънтът няма да изпълни нито язовирите, нито хладилниците Радев: Импийчмънтът няма да изпълни нито язовирите...  Арестуваха шефа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Арестуваха шефа на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " и над 30 митничари...  КЗП към този момент ще може да следи колекторските компании КЗП към този момент ще може да следи колекторските компании  <p>Смях и въодушевление на предпремиерната прожекция на&nbsp;<strong><span style= Смях и въодушевление на предпремиерната прожекция...  Живкович: Цветан Василев финансира Вучич и Дачич Живкович: Цветан Василев финансира Вучич и Дачич  Огромен скандал в Турция, винят близка на Ердоган за лавината Огромен скандал в Турция, винят близка на Ердоган за...  Гешев и Европейска комисия дружно в битката с корупцията Гешев и Европейска комисия дружно в битката с корупцията  <p>5 <span style= 5 незабравими кино лентата, които да гледате още веднъж  Снимка: iStock Земетресение от 5.1 по Рихтер раздруса Гърция Всичко от през днешния ден Виц на деня Лекарят ми сподели, че тренировките ще ми прибавят години живот. Вярно е – направих 20 клека и се усещам на 85! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха  Джей Ло и Шакира превзеха сцената на Супербоул и превзеха сцената на Супербоул  Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз  Ванеса Брайънт проговори за първи път след нещастието  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени Водещи вести  Окончателно: Забраняват частните <a href=лотарии " /> Окончателно: Забраняват частните
лотарии  Бившият началник на Комисията по <a href=хазарта остава в ареста (Видео) " /> Бившият началник на Комисията по хазарта остава в ареста (Видео)  Живкович: Цветан Василев финансира Вучич и Дачич Живкович: Цветан Василев финансира Вучич и Дачич  Арестуваха шефа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Арестуваха шефа на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " и над 30 митничари (Видео)  Ето какво е заложено в Бюджета на София за 2020 година Ето какво е заложено в Бюджета на София за 2020 година  Преброяването наближава, вижте какво ще ни питат Преброяването наближава, вижте какво ще ни питат  Руската гимнастичка Александра Солдатова отхвърли да е опитвала да се самоубие Руската гимнастичка Александра Солдатова отхвърли да е опитвала да се самоубие  <p>Смях и въодушевление на предпремиерната прожекция на&nbsp;<strong><span style= Смях и въодушевление на предпремиерната прожекция на All Inclusive  Нова машинация – печелите 700 000 $ Нова машинация – печелите 700 000 долара

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР