Любопитно Новолуние в Овен – да открием силата вътре в

...
Любопитно Новолуние в Овен – да открием силата вътре в
Коментари Харесай

Новолуние в Овен – да открием силата вътре в нас

Любопитно Новолуние в Овен – да открием силата вътре в нас Новолуние ни предлага опция да създадем смела крачка, да повярваме в личната си значителност и да сложим ново начало  Александра Иванчева 24 март 2020, 11:46  Новолуние в Овен – да открием силата вътре в нас Източник: iStock/Getty Images
а 24 март в 11:45ч. Луната и Слънцето ще се срещнат в Овен за едно тонизиращо начало, от което всички се нуждаем. Всеки месец новолунието алегорично бележи нов стадий и нови благоприятни условия за разрастване на персоналния капацитет. Какво желае Овенът? Иска да бъде най-отпред, да рискува самоуверено и да се хвърля стремително в новите инициативи.
Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.
Затворени сме освен вкъщи, затворени сме в себе си. Времето за размишления е преподавател, само че и онази сянка, която прави нещата по-трудни и даже неразрешими. Новолунието в Овен ще донесе нова сила, която ще ни помогне да вдигнем глава и да си кажем, че нещата не са толкоз зле. Защото човешкият дух може да устои на хиляди провокации! Съвпадът на новолунието в Хирон ще отвори и тематиката за болката и страданието, само че признакът на Лечителя ще ни даде и опцията да се излекуваме, да погледнем на външната обстановка и на вътрешния свят по друг метод. Аспектът със Сатурн припомня за обстановката, в която се намираме – изисква се воля, заземен метод, самообладание, само че и опция да си помогнем сами. Само, когато се оправим със страховете и бъдем задоволително устойчиви, ще открием героя в нас.

Използвайте деня, с цел да помечтаете и да пресъздавате всичко, което е обвързвано с иницииране на старания от ваша страна, с одобряване на личността. Помислете коя е първата стъпка, която желаете да извършите и кое е това нещо, което заслужава да бъде отвоювано с положително. Овенът ни учи да бъдем водачи, да се открояваме с позиция и най-важното – да вършим каквото пожелаем.

Новолунието в Овен е уместно за всеки, който откровено се нуждае да повярва в себе си. Ако сте се изгубили във връзката или в колектива, пожелайте си повече убеденост. Ако желаете да предприемете нещо, за което в никакъв случай не ви е достигала храброст, време е да повярвате, че можете! Използвайте деня за визуализация и предприемете първи дейности и смяна в настройките с възходящата Луна. Нека не забравяме, че за желанията ви ще се погрижи и Вселената. Мечтайте самоуверено!

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР