Любопитно Новолуние в Дева – време за реална преценка и

...
Любопитно Новолуние в Дева – време за реална преценка и
Коментари Харесай

Новолуние в Дева – време за реална преценка и нови отговорности

Любопитно Новолуние в Дева – време за действителна преценка и нови отговорности Новолунието ще настъпи в 13:38ч. с тематики за връзките във връзките, грижата за света и за тялото, постоянството и безконечния блян на този знак към идеален ред  Александра Иванчева 29 август 2019, 15:18 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Новолуние в Дева – време за действителна преценка и нови отговорности
Новолуние в Дева – време за действителна преценка и нови отговорности
 10 дестинации, на които няма да срещнете тълпи от туристи
10 дестинации, на които няма да срещнете тълпи от туристи
 Тези звезди отидоха в Холивуд без да знаят британски
Тези звезди отидоха в Холивуд без да знаят британски
 Жената, която Холивуд не съумя да промени
Жената, която Холивуд не съумя да промени
 Учени прелетяха през огнен облак и го снимаха
Учени прелетяха през огнен облак и го снимаха
 Най-красивите тоалети на филмовия фестивал във Венеция
Най-красивите тоалети на филмовия фестивал във Венеция
 Настъпи тяхната нощ: какво знаете за тези животни
Настъпи тяхната нощ: какво знаете за тези животни
 Секновение - църквата уважава св. Йоан Кръстител
Секновение - църквата уважава св. Йоан Кръстител

а 30 август ни чака едно неизмеримо новолуние в Дева. Това, с което се разграничава от обичайна визия за новолуние в земния знак, са мнообразните тематики, които ще обхване в идния месец. Причината за това е наличието на Слънце, Меркурий, Венера и Марс в Дева, които ни оферират алтернативата да погледнем съществено и реалистично на значимите сфери в живота. Бързият разум, подреждането на информация, организирането на всевъзможни процеси и грижата за тялото ще бъдат измежду класическите тематики, с които Девата се свързва. Нещата, за които мечтаем, ще се случват с повече старания и доста неизменност, само че точно те ще бъдат сериозните и трайните в живота ни.
Реалистичен взор в любовта
На 24 август Венера и Марс направиха съвпад, който отключва 2-годишен нов цикъл във взаимоотношенията. Независимо дали неотдавна сме почнали нова любовна история или ще преразгледаме досегашната ни връзка, ще усетим, че сме стъпили крепко на земята и имаме опция да отсеем истината от илюзиите. Новолунието на собствен ред ще се озове напълно покрай тези планети и ще ускори тематиката за изборите ни през идващите две седмици.
Постоянство и надзор
Девата е измежду най-работливите и издържливи знаци, които умеят да прекосят целия път до постигане на мечтаната цел. Това е подобаващ миг да си пожелаете да бъдете непрекъснати, целенасочени и съсредоточени в процеса, който ви вълнува. Сега е моментът да вложите сили в асимилиране на нова информация или да въображаемо да чертаете направления за нови планове. Най-голямото предизвикателство за този знак са фиксацията в детайлите и контролът на събитията за да се избегне хаоса. По подигравка Девата обаче е преносим знак, който би трябвало да одобри, че животът е изпълнен с промени и няма по какъв начин да бъде „ спретнат “ изцяло както движимостите, които има. Наблюдавайте дали тези тематики изникват пред вас в идния месец и по какъв начин бихте желали да работи по тях.
Здравето
Запитайте се по какъв начин работите и какъв брой работите – в желанието си да свърши цялата работа този знак може да доближи до сериозна физическа и ментална отмалялост. Вероятно тук е моментът да помислим и по какъв начин да балансираме. По време на новолунието в знака, който се грижи за тялото, си пожелайте здраве и помислете по какъв начин можете да изчистите физическото тяло и да обновите силата.
Свързване с природата
В случай че желаете да измененията своя режим и да живеете оправдано, в този момент е моментът да започнете тези стъпки. Пожелайте си здравословен метод на живот, който да ви носи тонус и сила. Девата е обвързвана с храносмилателната система и от една страна ни дава опция да стартираме хранителен режим, който да усъвършенства здравето и тонуса ни. От друга страна – този знак е обвързван с растенията и лекуването, което трансформира интервала в превъзходен миг да потърсим своята връзка с природата.

Можете да запишете всички стремежи на лист хартия, който да приберете на уместно съгласно вас място. Важното е изказванията да пъдат позитивни като „ желая да... “ и да бъдат свързани с тематиката на знака Дева.

По време на новолуние в Дева най-важното е да се погрижим за тялото и душата си и да не забравяме да потърсим същинската вероятност на събитията, които проиграваме.

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected].

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР