Любопитно Недялка: Hell’s Kitchen е страст Ето какво сподели тя

...
Любопитно Недялка: Hell’s Kitchen е страст Ето какво сподели тя
Коментари Харесай

Недялка: „Hell’s Kitchen” е страст

Любопитно Недялка: „ Hell’s Kitchen ” е пристрастеност Ето какво показа тя за страстите в Hell’s Kitchen България и за своето присъединяване в изявление за Vesti.bg  Надежда Неменски 18 май 2020, 06:00  Недялка: „ Hell’s Kitchen ” е пристрастеност
алко преди финала на кулинарно съревнование Hell’s Kitchen България Недялка напусна шоуто и по този начин учителката Галя остана единствената представителка на дамите в топ 4.

Недялка е основен готвач, с над 10 годишен опит в специалността. Готвила е за Стивън Сегал. Мечтае да има лична пекарна.

Ето какво показа тя за страстите в Hell’s Kitchen България и за своето присъединяване в изявление за Vesti.bg :

-Как ще опишете присъединяване си в „ Кухнята на Ада”?

-Участието ми в Hell’s Kitchen България е нещо, което не може да се опише с думи. Това би трябвало се преживее. Колкото по-напред в надпреварата стигаш толкоз повече страсти те обземат. Минаваш през всичко: наслада, яд, боязън, горделивост и всички тези страсти могат да ти се случат в един ден, само че в случай че успееш да се „ събереш” всичко е наред.

-Взехте черната куртка, само че не успяхте да стигнете до край. Съжалявате ли, че излязохте?

-Да, няма да укривам, че съм щастлива и горда със себе си от признанието, което получих. И този триумф дължа на индивида, който остави трайна диря в мен – началник Виктор Александров. Именно той ме научи, че готвенето е като любовта – не оставиш ли сърцето си, нищо не се получава. Наистина не стигнах до финала, само че съм победител. Победих себе си, открих нови другари, срещнах се с хора, които може би в действителния живот нямаше да срещна. Аз съм от хората, които се радват на дребните неща в живота.

Не скърбя, че не съумях да стигна до топ 4 в надпреварата, само че това могат да го схванат единствено хората, които са били вътре и тези, които са ми най-близки. Истината е, че аз не участвах в Hell’s Kitchen България за тези „ заветни” 100 хиляди лева Няма да укривам, че моята фантазия беше да видя „ червен финал”, само че нищо не е изгубено след мен остават една и половина червени куртки – имам предвид Галя и Атанас (смее се). Стискам им палци.

-Кой е най-ценният урок, който научихте от началник Ангелов?

-Той е необикновен човек и експерт. Пожелавам на всеки да се допре до неговата аура. От него научих, че в никакъв случай не би трябвало да се отказваш от фантазиите си, да се бориш, да се заявиш и да го отстояваш. Но обичаното ми е, един негов израз, че с цел да си добър началник на първо място би трябвало да си добър човек.

-Бихте ли трансформирали нещо в присъединяване си, в случай че можехте да върнете времето обратно?

-Не, не бих трансформирала нищо. Това ще е еднакво на неистина, а аз не бих го направила. Това че бях себе си, че не играх роля, ми завоюва доста негативи и позитиви, само че аз съм от хората, които почитат мнението на другия. Това че бях себе си ми завоюва любовта на много хора, само че за мен е значима тази на един единствен човек и той знае за кого приказвам.

-Какво Ви стимулира да се запишете за присъединяване в Hell's Kitchen България?

-Исках да изпитам себе си, само че това е и моят „ подарък” за всички мои другари и сътрудници, които желаеха да видят „ оня ураган” и на екрана в Кухнята на Ада. Това, което не се разбра е, че това е и моят алегоричен подарък за хората, за които работя.

-Кой миг ви беше най-труден?

-Това че за 20-ия рожден ден на сина си аз бях вътре и не можах да го чуя или да го видя, само че както споделя народа „ всяко зло е за положително “. Аз съм уверена, че хубавите неща ни предстоят.

-С какви страсти напуснахте предаването?

-Знаете ли, с годините се научих със себе си да вземам единствено позитивните неща, страстите, които ме вършат щастлива. Така направих и в този момент и не скърбя.

-Имаше два лагера в Кухнята на Ада – на младите и на опитните. Имаше ли спор на поколенията и за какво, съгласно вас?

-Такъв спор имаше, въпреки да беше малко преувеличен, само че е реалност че подобен спор съществува може би откогато свят светува сигурно ще го има и след нас. Може би напрежението, напрежението, камерите, всичко си оказа своето въздействие върху нас, само че персонално аз за себе си бих споделила, че не тая неприятни усеща към никой. Аз съм сигурна, че всички девойки са прелестни в действителния живот, мога самоуверено да кажа, че дори съм уверена в това. А да не забравяме, че Hell's Kitchen е шоу и би трябвало да забавляваме вас и себе си...

-Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?

-Може би има. Може би напрежението си изигра своята роля, само че поради обстоятелството, че стигнах до 5 място все съм посочила нещо, което е предиздвикало Шеф Ангелов да ми гласоподава това доверие.

-Коя е думата, която разказва най-точно претърпяното в Hell’s Kitchen?

-Точната дума е пристрастеност. Може би тъй като аз не мога да върша нещата просто по този начин, по обвързване. Или се разпределям до край или въобще не стартирам,но също е реалност,че и аз имах своите слаби дни,това са дните, в които са ми липсвали моите близки. В такива дни в действителност губех себе си.

-Какви качества би трябвало да има спечелилият в Hell’s Kitchen и кой е вашият любимец?

-Според мен качествата, които спечелилият би трябвало да има са креативност, бърза мисъл, само че и самообладание, самодисциплина, да бъде твърдоглав, да бъде самонадеян и не на последно място да бъде добър човек. А дали имам любимец, да имам. Макар че всеки достигнал до тук го заслужава, всеки от четиримата носи своята харизма и има своите качества да бъде победител. Желая триумф на всеки един от тях и дано по-добрия победи.

-Имате ли загадка фалшификация за ядене, която го прави неповторимо? Може би анасона? (Ако не, можете ли да споделите рецепта за ядене, което става бързо и вкусно)

-(Смее се) Малко хора знаят, че аз в действителност съм родена в Карлово и съм отраснала при баба ми в с. Дъбене – прелестно село с невероятни хора. От тук и моята обич към анасона, одобрявам аромата му. Единствената разлика е, че аз употребявам анасон при приготвянето на храната, а месните избират спиртният му вид. Но това, което прави ястията ми неповторими и вкусни не е загадка, в противен случай, това би трябвало да го има всеки – любовта.

Ето Ви и една бърза и лесна рецепта за десерт, който върша за приятелите си:

Необходими са Ви:
бисквити „ Еверест” шоко – 1 пакет (195 гр.) ядки по ваш избор (предварително изпечени) – към 130 гр. краве масло – към 150гр. бял шоколадов кувертюр или бял шоколад – 250гр. готварска сметана – 300мл. Желатин -1 пакет (10гр.) звезда анасон – 1бр. Естрагон – 1-2 шушулки или 1-2 стръка свеж
Бисквитите и ядките се натрошават в блендер, след което се трансферират в подобаваща купа. Към тях се прибавя разтопеното масло. Разбърква се добре и получената примес се изсипва в тава с отделящо с дъно, на която по стените авансово сме сложили хартия за печене. Притиска се добре. Нашата основа е подготвена. Най-добре е да я приберем в хладилника.

След това натрошаваме шоколада в купа. Сметаната я загряваме на слаб котлон, към нея прибавяме звездата анасон и естрагона. След като се е загряла сметаната я прецеждаме върху шоколада и го бъркаме до момента в който се разтопи. Оставяме го встрани до момента в който се охлади.

Докато изчакваме си разтваряме желатина в към 50 мл. студена вода. Охладената шоколадова примес избиваме с миксер и към нея прибавяме желатина, който сме загрели на водна баня, с цел да се втечни.

Получената примес изсипваме върху готовата ни към този момент бисквитена основа, заглаждаме и още веднъж връщаме в хладилника за към 1 час.

Декорирате по Ваш усет. Надявам се да Ви хареса.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР