Любопитно Кейт и дрехите, с които не очаквахме да я

...
Любопитно Кейт и дрехите, с които не очаквахме да я
Коментари Харесай

Кейт и дрехите, с които не очаквахме да я видим в Пакистан

Любопитно Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан Визитата на принц Уилям и неговата брачна половинка бе първото публично посещаване на кралското семейство в Пакистан от 2006 година насам  Христо Боснев 21 октомври 2019, 10:19  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан
Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан
 Шест ефикасни решения против задържането на вода
Шест ефикасни решения против задържането на вода
 5 метода да бъдете продуктивни всеки ден
5 метода да бъдете продуктивни всеки ден
 5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)
5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)
 Тези звезди са били изнудвани по допустимо най-лошия метод
Тези звезди са били изнудвани по допустимо най-лошия метод
 Дженифър Лорънс се омъжи за галерист
Дженифър Лорънс се омъжи за галерист
 Падна и маската на Шотландеца в
Падна и маската на Шотландеца в " Маскирания артист "
 Амелия-Мира от „ Игри на волята “ - съвременна фитнес майка (СНИМКИ)
Амелия-Мира от „ Игри на волята “ - съвременна фитнес майка (СНИМКИ)

урнето на принц Уилям и херцогиня Катрин в Пакистан бе неоспорим триумф.

Двамата бяха за няколкодневно посещаване в страната, където се срещнаха с водачите, само че и с доста локални хора, посещавайки най-различни токчи.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ТОАЛЕТИТЕ НА КЕЙТ, С КОИТО ПОКОРИ ПАКИСТАН

Министърът на външните работи на Пакистан Шах Махмуд Куреши и брачната половинка му посрещнаха кралската двойка на летището на авиобазата Нур Хан в Равалпинди.

По време на визитата си херцозите на Кембридж посетяха градовете Лахор и Исламабад, както и северните територии. Кралската двойка гостува на знакови исторически и културни обекти на Пакистан.
Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън
Визитата на принц Уилям и неговата брачна половинка бе първото публично посещаване на кралското семейство в Пакистан от 2006 година насам.

Принцът и херцогинята посетиха също планински район в северната част на Пакистан, носещ белези от пагубното влияние на климатичните промени.

Есенният жанр на Кейт Мидълтън: лесни хрумвания за всеки ден (СНИМКИ)

През втория ден от формалното си посещаване в страната кралската двойка дойде в Читрал, където честите преливания на ледникови езера са принудили хиляди хора да избягат от селата си през последните години.

Навремето обичана дестинация за задгранични и локални туристи, градът, сврян във върховете на планинската верига Хиндукуш, е обиден от неочаквани наводнения и ерозия на почвата.

Херцогът и херцогинята на Кембридж имаха удоволствието да се срещнат с локални общности, с цел да научат по какъв начин са претърпели пагубните климатични промени.

Няколко фешън комбинации, с които Кейт ни изненада

Уилям и Кейт участваха и на мач по крикет в града, преди да се насочат към онкологична болница, която майка му, принцеса Даяна е посетила година преди гибелта си.

Правителството на Пакистан се надява, че 4-дневното посещаване на кралската двойка ще усъвършенства имиджа на страната като туристическа и бизнес дестинация.

Принцът и брачната половинка му бяха заложили на обичайни пакистански носии от локални дизайнери по време на визитата си.

Дръзката рокля на Кейт, която притегли принц Уилям (СНИМКИ)

Двамата посетиха и една от най-големите забележителности в град Лахор – джамията Бадшахи.

По този мотив Кейт Мидълтън облече тюркоазен шалвар камиз Maheen Khan със златисти детайли и шал за глава. Херцога и херцогинята влязоха в храма боси, а поради външния си тип херцогинята още веднъж си завоюва съпоставения с принцеса Даяна и нейното посещаване на джамията през 1991 година

В галерията горе вижте всички тоалети, с които Кейт впечатли Пакистан.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: Кейт Мидълтън принц Уилям Пакистан дрехи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР