Любопитно Ивайло: Не можах да покажа, че съм много по-отговорен

...
Любопитно Ивайло: Не можах да покажа, че съм много по-отговорен
Коментари Харесай

Ивайло: Не можах да покажа, че съм много по-отговорен и дисциплиниран

Любопитно Ивайло: Не можах да покажа, че съм доста по-отговорен и порядъчен Ивайло Иванов споделя, че има двама любимци 26 април 2020, 20:25  Ивайло: Не можах да покажа, че съм доста по-отговорен и порядъчен Източник: NOVA
вайло Иванов напусна Hell’s Kitchen България на крачка от раздаването на черните куртки. Следващата седмица началник Ангелов ще отличи с тях останалите най-хубави готвачи в Кухнята на Ада. А ето какво показа за присъединяване си Ивайло в изявление за Vesti.bg:

- Как ще опишете присъединяване си в "Кухнята на Ада "?

- Прекрасно, динамично, изпълнено с доста страсти, доста познания и същински другари!

- Съжалявате ли, че излязохте?

- Естествено, че скърбя. Като че ли ми се искаше да остана малко повече, имаше какво още да покажа.

- Кой е най-ценният урок, който научихте от началник Ангелов?

- Че не всичко, което наподобява добре, става за ястие и че би трябвало да си твърдоглав и порядъчен

Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen България?

- Бихте ли трансформирали нещо в присъединяване си, в случай че можехте да върнете времето обратно?

- Хахха. Нямам вълшебна пръчка, с която да връщам времето обратно. Но не бих трансформирал безусловно нищо - аз бях себе си на 100% в Hell's kitchen България.

- Какво Ви стимулира да се запишете за присъединяване в Hell's Kitchen България?

- Мотивираха ме моите другари, които все ми споделяха: Ивайло и тази година не се записа…(смее се). Мотивираме и страстта да изпитам себе си като участник в един международен формат, както и това, че желая да надграждам, непрекъснато да изучавам още и още...

- Кой миг ви беше най-труден?

- Моментите на компликации бяха няколко. Един от тях да вземем за пример беше цялостната изолираност, в която се сблъскваш с разнообразни характери. След това идваха мистериите и неизвестността какво следва - като игри и провокации в продукцията.

- С какви страсти напуснахте предаването?

- Напуснах предаването със смесени страсти. Има горест, че приключението Hell's Kitchen завърши, наслада че се прибирам при околните си хора и другари и горделивост, че имах опцията от хиляди претенденти да бъда определен като участник.

- Имаше доста запаметяващи се моменти, в които Ивайло участваше – от смешни до запаметяващи се кулинарни включвания. Какъв е Ивайло в действителния живот – зевзек, артист, овладян професионален готвач? Кое е по-валидно от трите избрания?

- В интерес на истината аз виждам в себе и в трите облика по малко, само че се дефинирам като,,професионален готвач с актьорски заложби. (смее се)

- Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?

- Честно казано не можах да покажа, че в действителност аз съм доста по-отговорен и порядъчен.

- Коя е думата, която разказва най-точно претърпяното в Hell’s Kitchen България?

- „ Кулинарната казарма “ на Виктор Ангелов.

- Какви качества би трябвало да има спечелилият в Hell’s Kitchen България и кой е вашият любимец?

- Преди всичко би трябвало да има нюх към храната, да работи напрегнат, да владее знае разнообразни техники за подготвяне на храна, да бъде борбен, изобретателен и порядъчен, както в кухнята,така и в живота.

Моите любимци са двама и това са Атанас и Цецо. Според мен те имат всички тези качества, които изброих. Пожелавам им триумф!
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние  Сестри близначки с ковид починаха в рамките дни Сестри близначки с ковид починаха в рамките дни  Огромен метеорит наближава Земята Огромен метеорит наближава Земята  Картофи по 8 лв., какво става с цените Картофи по 8 лв., какво става с цените Последни  Ивайло: Не можах да покажа, че съм доста по-отговорен и порядъчен Ивайло: Не можах да покажа, че съм доста по-отговорен и...  Почина именитият волейболист Тодор Симов Почина именитият волейболист Тодор Симов  Мутафчийски: Втори пик на ковид в България Мутафчийски: Втори пик на ковид в България  Гешев: Кръгове използваха гибелта на Милен Цветков за агитация Гешев: Кръгове използваха гибелта на Милен Цветков за...  СЗО за България: Коронавирусът е натурален СЗО за България: Коронавирусът е натурален  Заразените с ковид в България към този момент са 1300, умря още един Заразените с ковид в България към този момент са 1300...  Какво става с Ким и Северна Корея Какво става с Ким и Северна Корея  Здравният министър позволи разходките в парковете Здравният министър позволи разходките в парковете  Никола Инджов Почина поетът и журналист Никола Инджов  Със заповед здравният министър позволява още веднъж ин витро процедурите Със заповед здравният министър позволява още веднъж ин...  Как породи огнище на болест в Кюстендилско Как породи огнище на болест в Кюстендилско  Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид  Георги Гергов Корнелия Нинова прикани Георги Гергов да се отдръпна от...  OFFLINE STORIES - новото място за шерване OFFLINE STORIES - новото място за шерване  Изпитите след 7 и 12 клас - през юни Изпитите след 7 и 12 клас - през юни  ЛиЛана Повдигнаха обвиняване на певицата ЛиЛана  Енджи Касабие Енджи Касабие поучава по какъв начин да се храним, с цел да подсилим...  Борисов: Искаме да вдигнем изключителното състояние, карантината ще остане Борисов: Искаме да вдигнем изключителното състояние...  ИПК Родина Взривиха недостроената постройка на ИПК " Родина "  Туристическият отрасъл с проект за избавяне на летния сезон Туристическият отрасъл с проект за избавяне на летния сезон Всичко от през днешния ден Виц на деня - Наистина ли вярваш на всичко, което написа в Гугъл? - За тъп ли ме имаш? Естествено, че след това ревизирам в Bg mama... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние  Картофи по 8 лв., какво става с цените Картофи по 8 лв., какво става с цените  Слънчевото момиче на българската лирика Слънчевото момиче на българската лирика  DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19 DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19  Американската преса: това българско дете ще промени света  Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Водещи вести  Гешев: Кръгове използваха гибелта на Милен Цветков за агитация Гешев: Кръгове използваха гибелта на Милен Цветков за агитация  Здравният министър позволи разходките в парковете Здравният министър позволи разходките в парковете  Заразените с ковид в България към този момент са 1300, умря още един Заразените с ковид в България към този момент са 1300, умря още един  Борисов: Искаме да вдигнем изключителното състояние, карантината ще остане Борисов: Искаме да вдигнем изключителното състояние, карантината ще остане  Какво става с Ким и Северна Корея Какво става с Ким и Северна Корея  Как породи огнище на болест в Кюстендилско Как породи огнище на болест в Кюстендилско  Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид  Със заповед здравният министър позволява още веднъж ин витро процедурите Със заповед здравният министър позволява още веднъж ин витро процедурите  Почина именитият волейболист Тодор Симов Почина именитият волейболист Тодор Симов  СЗО за България: Коронавирусът е натурален СЗО за България: Коронавирусът е натурален  Никола Инджов Почина поетът и журналист Никола Инджов  Енджи Касабие Енджи Касабие поучава по какъв начин да се храним, с цел да подсилим имунитета  ЛиЛана Повдигнаха обвиняване на певицата ЛиЛана  OFFLINE STORIES - новото място за шерване OFFLINE STORIES - новото място за шерване  Георги Гергов Корнелия Нинова прикани Георги Гергов да се отдръпна от Българска социалистическа партия  Изпитите след 7 и 12 клас - през юни Изпитите след 7 и 12 клас - през юни
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР