Любопитно Има ли точна рецепта, за да бъде една двойка

...
Любопитно Има ли точна рецепта, за да бъде една двойка
Коментари Харесай

Има ли точна рецепта, за да бъде една двойка успешна

Любопитно Има ли точна рецепта, с цел да бъде една двойка сполучлива Анселита и Мартин за присъединяване си в " Един за различен " 13 май 2020, 08:30  Има ли точна рецепта, с цел да бъде една двойка сполучлива Източник: NOVA
- Кой от двамата ви взе решението да се запишете за присъединяване във формата?

Той: Решението беше на Анси. Попита ме дали желая, аз се съгласих и тя попълни формуляра.

- Има ли предизвикателство, в което не бихте взели участие? Кое е то?

Той: Няма такова предизвикателство! Ние влязохме в шоуто, с цел да играем на 100 %. Щом става дума за играта, всичко бихме създали.

Какво е най-важно за положителните връзки в двойката

- Имахте ли авансово построена тактика, когато влязохте във формата?

Той: Не, нямахме тактика. Чак откакто се запознахме добре с разпоредбите, започнахме да вършим такава при залозите. Но при игрите няма по какъв начин това да ти се случи, тъй като нямаш задоволително време.

Тя: Никой от участниците не знаеше авансово какви ще са игрите и защо би трябвало да се подготвим. Ние влизахме настроени да дадем максимума от себе си.

- Какви са вашите мощни страни и умения, на които заложихте?

Той: Това, че се познаваме доста добре, в действителност ни оказа помощ. Ние се разбираме единствено с взор. Както несъмнено и физическите игри, макар че нямаше прекалено много такива в шоуто.

- Вие сте двойката, която беше най-добре готова от спортна позиция. Защо съгласно вас това не ви оказа помощ на финала?

Тя: Изпитанието на финала не тестваше физическата подготовка на участниците, а по-скоро психическата им. Хората със мощна душeвност бяха спечелилите.

Той: Това, че сме спортисти, може би даже ни попречи. При нас има огромна натовареност на мускули и стави, имаме мощ и може би не толкоз устойчивост.

- По време на игрите кое беше по мъчно – да заложите вярната сума или да извършите провокациите?

Той: Няма по какъв начин да се дефинира кое е по-трудно. Имахме само тактика в залагането – в случай че сме изгубили в първата игра, залагаме съвсем всичко за втората.

- Какво научихте за себе си като двойка по време на присъединяване ви в „ Един за различен “?

Тя: Научихме, че сме още по-силни дружно, в сравнение с в миналото сме считали. Най-хубавото, което успяхме да покажем на останалите двойки, а и на самите себе си, е това в никакъв случай да не преставаме да бъдем себе си, без значение дали някой ще ни харесва или не.

- Много от отпадналите двойки желаеха точно вие да спечелите. Според вас за какво беше това? Как ги спечелихте?

Той: Спечелихме ги с това, че бяхме себе си. Тези, които ни опознаха по-добре, схванаха какви хора сме. Явно сме им били симпатични.

Тя: Имахме време да поддържаме връзка с безусловно всеки един участник. Това да умееш да изслушваш индивида против теб е доста скъпо качество. Когато влизаш в ситуацията на другия, ти го печелиш по този метод.

- В действителни живот подлагате ли вашата обич на тествания?

Той: По-скоро не.

Тя: Не тъкмо подлагали на тествания, а след компликациите продължаваме да се уповаваме на фантазиите си и да гоним задачите си ръка за ръка. Не е загадка, че безплатно в никакъв случай нищо не сме получили.

- Според вас какъв брой време трае същинската обич?

Тя: Истинската обич трае цялостен живот. Колкото и тривиално да звучи, обич от пръв взор съществува. Ние сме доказателство за това.

Той: Именно по тази причина аз не се и замислих за момент, когато тя по време на финала сподели, че желае да се откаже. Аз знам, че тя даде всичко от себе си и за мен е доста по-важна от каквато и да е облага.

- Каква е рецептата за сполучливите връзки?

Тя: Няма точна рецепта. Най-важното са разбирателството и компромисът. Да внимаваш какво ти споделя сътрудникът ти и единствено с взор да разбираш дали се усеща добре или не.

- Ще ви липсва ли „ Един за различен “?

Той: Много ще ни липсва. Ние се сближихме с всички участници и поддържаме връзка и отвън предаването. С Искра и Данчо се сприятелихме и постоянно прекарваме време дружно.

Тя: Това предаване е страст, която не може да се опише с думи. Искаме да благодарим на цялата продукция и на всички участници. И несъмнено на феновете, които ни подкрепяха толкоз време. Но най-много благодаря на индивида до себе си, без него това нямаше да се случи.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Хиляди зрелостници с писмо до МОН, желаят си баловете - Теми в развиване | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/hiliadi-abiturienti-s-pismo-do-mon-iskat-si-balovete-6109441 Хиляди зрелостници с писмо до МОН, желаят си баловете - Теми в развиване | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/hiliadi-abiturienti-s-pismo-do-mon-iskat-si-balovete-6109441  Пада Данък добавена стойност за заведенията и в туризма Пада Данък добавена стойност за заведенията и в туризма  Китай: Съединени американски щати, отговорете на тези 10 въпроса за ковид Китай: Съединени американски щати, отговорете на тези 10 въпроса за ковид  Кое е единственото летище в света с писта на плажа Кое е единственото летище в света с писта на плажа Последни  Има ли точна рецепта, с цел да бъде една двойка сполучлива Има ли точна рецепта, с цел да бъде една двойка сполучлива  Twitter: Позволяваме на чиновниците си да работят отдалечено Twitter: Позволяваме на чиновниците си да работят...  <p>Вече 96 умряли с ковид в България</p> Вече 96 умряли с ковид в България  Васил Божков Божков: Ще трансферира ПФК „ Левски” на Бойко...  Починалите с ковид в Русия евентуално са доста повече Починалите с ковид в Русия евентуално са доста...  Днес - завършек на изключителното състояние в България Днес - завършек на изключителното състояние в България  Скок на умрелите с ковид в Съединени американски щати Скок на умрелите с ковид в Съединени американски щати  Божана Иванова Български принос в нови маски против...  Илюстрация на Crew Dragon на SpaceX SpaceX пуска симулатор на капсулата Crew Dragon  Откриха натрупа на мъж месец след гибелта му Откриха натрупа на мъж месец след гибелта му  " Никога към този момент няма да бъда същият, откакто претърпях...  На фотографията: Съдия Андон Миталов Висш съдебен съвет: Получихме писмо от Министерство на външните работи по случая " Миталов "  Положителни проби за COVID-19 в общинската администрация в Белица Положителни проби за COVID-19 в общинската...  <p>Служителка умря от COVID-19, откакто била наплюта от заразен&nbsp;&nbsp;</p> Служителка умря от COVID-19, откакто била наплюта...  Пещерата „ Бачо Киро “ Най-древните хомо сапиенс са открити в България  Николина Ангелкова От 13 май хотелите отварят порти  Алис и Балу: Едно неизмеримо другарство Алис и Балу: Едно неизмеримо другарство  19 нови инфектирани с COVID-19, умря жена от Гара Орешец 19 нови инфектирани с COVID-19, умря жена от Гара Орешец  Хакнаха данните на стотици звезди Хакнаха данните на стотици звезди  Разрешават сватбите навън Разрешават сватбите навън Всичко от през днешния ден Виц на деня - Скъпа, към този момент ще живеем в безценен апартамент, както ти искаше! - Ооо, скъпи, по какъв начин се веселя! Купуваме си апартамент ли? - Не, качиха ни… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха ковид в спермата на излекувани мъже Откриха ковид в спермата на излекувани мъже  Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари  Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат  Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал  Разположиха хладилни камиони за трупове в Санкт Петербург  Коронавирусът е бил в Европа още през 2019 година Коронавирусът е бил в Европа още през 2019 година Водещи вести  <p>Вече 96 умряли с ковид в България</p> Още умряли и 65 новозаразени с ковид в България  Днес - завършек на изключителното състояние в България Днес - завършек на изключителното състояние в България  Починалите с ковид в Русия евентуално са доста повече Починалите с ковид в Русия евентуално са доста повече  Скок на умрелите с ковид в Съединени американски щати Скок на умрелите с ковид в Съединени американски щати  <p>Служителка умря от COVID-19, откакто била наплюта от заразен&nbsp;&nbsp;</p> Служителка на лондонска гара умря от COVID-19, откакто била наплюта от инфектиран  Божана Иванова Български принос в нови маски против COVID-19  Бойко Борисов Борисов: Горанов не е склонен, само че решението за Данък добавена стойност е политическо  " Никога към този момент няма да бъда същият, откакто претърпях това "  Откриха натрупа на мъж месец след гибелта му Откриха натрупа на мъж месец след гибелта му  Пещерата „ Бачо Киро “ Най-древните хомо сапиенс са открити в България  На фотографията: Съдия Андон Миталов Висш съдебен съвет: Получихме писмо от Министерство на външните работи по случая " Миталов "  Twitter: Позволяваме на чиновниците си да работят отдалечено Twitter: Позволяваме на чиновниците си да работят отдалечено " вечно "  Илюстрация на Crew Dragon на SpaceX SpaceX пуска симулатор на капсулата Crew Dragon  Положителни проби за COVID-19 в общинската администрация в Белица Положителни проби за COVID-19 в общинската администрация в Белица

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР