Любопитно Фентъзи, екшън и вдъхновяваща семейна история в осмата седмица

...
Любопитно Фентъзи, екшън и вдъхновяваща семейна история в осмата седмица
Коментари Харесай

Фентъзи, екшън и вдъхновяваща семейна история в осмата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Любопитно Фентъзи, екшън и вдъхновяваща фамилна история в осмата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA Гласувайте за своя любимец измежду новите пет кино лентата на уеб страницата greatmonday.bg 13 август 2019, 12:08 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Фентъзи, екшън и вдъхновяваща фамилна история в осмата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
Фентъзи, екшън и вдъхновяваща фамилна история в осмата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
 Паяк изяде прилеп СНИМКИ
Паяк изяде прилеп СНИМКИ
 Лиъм Хемсуърт проговори след раздялата с Майли
Лиъм Хемсуърт проговори след раздялата с Майли
 Една незабравима обич - Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън
Една незабравима обич - Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън
 Експерт: Това е най-подходящото време за секс
Експерт: Това е най-подходящото време за секс
 Юпитер става пряк – подготвени сме да дадем форма на стремежите си
Юпитер става пряк – подготвени сме да дадем форма на стремежите си
 Френски медии: Брижит Макрон се е подложила на тричасова козметична интервенция
Френски медии: Брижит Макрон се е подложила на тричасова козметична интервенция

" Билката на спокойствието " и нейните потребни свойства

апрегнат екшън, фентъзи завършения и трагични истории чакат феновете в осмата седмица от седмия сезон на "Великият понеделник ". Кампанията на KINO NOVA още веднъж предлага многообразие от филми, a киноманите сами могат да изберат коя лента да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специфичния уебсайт: greatmonday.bg.

Великолепен микс от черна комедия, чист екшън и трагична конспирация, премиерната лента „ Гринго “ е първото предложение за седмицата. Историята ни изпраща Мексико, където добре възпитаният предприемач Харълд Сойнка (Дейвид Ойелоуо) попада сред подмолни сътрудници, нарко босове и наемници със подозрителен морал. Пресичайки границата на закона, героят се трансформира в търсен нарушител, който ще се бори за своето оцеляване. Във кино лентата, чийто режисьор е Наш Еджъртън, вземат участие звездите Чарлийз Терън, Джоел Еджъртън, Шарлто Копли, Аманда Сейфрид и други

Зрителите ще могат да дадат гласа си и за хитовия фентъзи филм на Марвел „ Доктор Стейндж”. Животът на неврохирурга доктор Стивън Стрейндж се трансформира след автомобилна злополука. Скоро Стрейндж, въоръжен с новопридобити вълшебен сили, би трябвало да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, с цел да пази света като най-могъщия жив вълшебник. В лентата, номинирана за „ Оскар “, в основната роля влиза звездата от сериала „ Шерлок” Бенедикт Къмбърбач. В актьорския състав са още канадската актриса Рейчъл Макадамс и Тилда Суинтън.

Третото предложение за седмицата е вдъхновяващата фамилна история „ Чудо “, екранизация по едноименния бестселър на Ар Джей Паласио. Историята показва сложния живот на 11-годишния Август Пулман, роден с деформирано лице. Момчето в никакъв случай не е стъпало на учебно заведение и е общувало с стеснен кръг от хора. Всичко това обаче ще се промени, тъй като с помощта на любящите си родители Август ще тръгне на учебно заведение и ще би трябвало да одобри себе си подобен, какъвто е. Сценарист и режисьор на лентата е Стивън Чбоски, а в основните функции блестят Джулия Робъртс и Оуен Уилсън. Ролята на Август играе Джейкъб Трембли, който съумя да се трансформира в любим на Холивуд с филмите "Стая " и „ Смърфовете 2 “.

Военният трилър „ Операция Валкирия “ също ще се бори за любовта на феновете. Сериозно ранен в борба, полковник Клаус декор Шауфенберг (в ролята влиза Том Круз) се завръща от Африка и се причислява към немската опозиция, с цел да спомага за реализирането на интервенция „ Валкирия” – комплициран проект, който ще разреши Хитлер да бъде надвит и на власт да пристигна държавно управление на опозицията. Но ориста и събитията се съюзяват с цел да принудят Шауфенберг да играе първостепенна роля в конспирацията. Той би трябвало освен да управлява преврата, само че е претрупан и с убийството на самия Хитлер.

Последното предложение в осмата седмица на „ Великият понеделник “ е приключенският „ Вертикална граница “. Младият планинар Питър Гарет подхваща нанагорнище на К2 - вторият по височина връх в света. Изправяйки се против личните си физически ограничавания и мощта на природата, Питър рискува живота си. В гневна конкуренция с времето, младият планинар (в ролята е Крис О’Донъл) повежда избавителна задача, с цел да избави сестра си и останалите от групата ѝ, попаднали в клопката на смъртоносна лавина на К2. Филмът на Мартин Кембъл превзема със своята динамичност и напрежение. Лентатата е с номинация от Британската академия за специфични резултати.

Феновете могат да избират своя любимец и на Фейсбук страницата на канала, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 19 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници.

"Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията "Медийна реклама ".

Следете "Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на Фейсбук страницата на KINO NOVA
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза KINO NOVA филм великият понеделник
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР