Любопитно Ето кои са победителите в Един за друг Изненадващо

...
Любопитно Ето кои са победителите в Един за друг Изненадващо
Коментари Харесай

Ето кои са победителите в "Един за друг"

Любопитно Ето кои са спечелилите в " Един за различен " Изненадващо развиване на финала на най-романтичното риалити 10 май 2020, 22:05  Как да се освободите от напрежението съгласно зодията
Как да се освободите от напрежението съгласно зодията

" Българският Алкатраз " и 5 неща, които сигурно не знаете
 Табуле - националното ядене на Ливан
Табуле - националното ядене на Ливан
 Космически измислици, в които може би вярвате
Космически измислици, в които може би вярвате
 Адел изненада всички с нова фотография - вижте
Адел изненада всички с нова фотография - вижте
 JJ почнал да готви по време на изолацията
JJ почнал да готви по време на изолацията
 Отложиха Мет Гала, само че звездите демонстрираха тоалети
Отложиха Мет Гала, само че звездите демонстрираха тоалети
 Невероятните изгоди за здравето от Camellia sinensis
Невероятните изгоди за здравето от Camellia sinensis

рителите станаха очевидци на извънредно оспорвана и тежка борба във финала на "Един за различен " довечера, а по-късно и на същински поврат – две двойки – Искра и Йордан, и Елена и Пламен - станаха спечелили в най-позитивния риалити формат в България. В продължение на 12 седмици участниците се изправяха пред разнообразни провокации, изпитвайки своите взаимоотношения.

Във финалното тестване тази неделя едни против други се изправиха Анселита и Мартин, Пламен и Елена и Искра и Йордан. Предизвикателството, наречено „ Четири сезона “, тества силите на двойките до краен лимит, а част от тях демонстрираха достижения оттатък границите на човешките благоприятни условия. Те трябваше да устоят физически и душевен на честата промяна на сезоните – от вцепеняващ мраз до неописуема горещина, държейки тежки чанти, символизиращи паричната премия.

Въпреки спортния им хъс, Анселита беше първата, която не съумя да удържи на тежките условия, и дружно с Мартин се отхвърлиха от предизвикването. Амбицирани за победа, останалите две двойки устояха героично на всички прищявки на времето рекордните над 4 часа. Неочакваният поврат настъпи, откакто контузия на ръката осуети тестването за Пламен.

Искра и Йордан не разрешиха травмата да помрачи финала на най-романтичното предаване в българския ефир и доблестно обявиха желанието си купата да бъде споделена с Елена и Пламен. Така, изненадващо две двойки се трансфораха в огромните спечелили, като всяка завоюва половината от насъбраната сума от игрите в надпреварата досега.

“Свидетели сме на необикновен поврат – имаме не един, а двама спечелили! Мисля, че това е най-честното нещо, което можеше да се случи в тази обстановка. Сигурен, че единствено и само безграничната ви обич, ви даде сили да го постигнете успеха “ – разяснява водещият Емил Чолаков.

„ Не сме предполагали, че цялото премеждие може да приключи по сходен метод, само че при толкоз почтени финалисти не сме сюрпризирани от тяхната постъпка. Адмирации! “, споделиха Пламен и Елена. „ Както всички видяхме, това е една травма, която никой не можеше да планува и за нас е изцяло почтено да си споделим успеха. Прекрасен свършек на позитивното предаване с положителен край! “, допълниха Искра и Йордан минути след края на играта.

Не пропускайте да видите първото изявление на огромните спечелили – Искра, Йордан, Елена и Пламен на следващия ден заран в „ На кафе “.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Извънредното състояние у нас пада: Дадоха ли ограниченията резултат Извънредното състояние у нас пада: Дадоха ли ограниченията резултат  Вирусолог предизвестява за Вирусолог предизвестява за " вирусен вихър наесен "  Космически измислици, в които може би вярвате Космически измислици, в които може би вярвате  Табуле - националното ядене на Ливан Табуле - националното ядене на Ливан Последни  Ето кои са спечелилите в Ето кои са спечелилите в " Един за различен "  Как да се освободите от напрежението съгласно зодията Как да се освободите от напрежението съгласно зодията  Васил Иванов с нови разкрития за партия Васил Иванов с нови разкрития за партия " Възраждане "  След почивка в чужбина, 14 дни карантина След почивка в чужбина, 14 дни карантина  <p>Ето къде са в изолираност Кейт, Уилям и децата</p> Ето къде са в изолираност Кейт, Уилям и децата  Местата, където елементарно може да се болестите с ковид Местата, където елементарно може да се болестите с ковид  Нова жертва на Covid-19 Нова жертва на Covid-19  Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва  Пълна обсада на жк Пълна обсада на жк " Райна княгиня " в Ямбол  Ивайло Пенчев Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група...  Страх в Иран, чака се втори пик на ковид Страх в Иран, чака се втори пик на ковид  Най-скандалните звездни изказания за COVID-19 Най-скандалните звездни изказания за COVID-19  Алкатраз, Сан Франциско " Българският Алкатраз " и 5 неща, които сигурно не...  Кирил и Георги Домусчиеви Кирил Домусчиев: Задължително е да бъдем обществено...  Apple iPhone SE Как да създадем бекъп на iPhone  Кунчев: Доц. Мангъров има право на свое мнение Кунчев: Доц. Мангъров има право на свое мнение  <p>В гонене на аеродинамично съвършенство</p> В гонене на аеродинамично съвършенство  Впечатляващ край на комедийния сериал на NOVA „ All Inclusive “ Впечатляващ край на комедийния сериал на NOVA „ All...  Вежди Рашидов Рашидов избухна: Дължа опрощение на премиера  Катастрофата, разминаване сред думите на Пенчев и обстоятелствата Катастрофата, разминаване сред думите на Пенчев и... Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж се разсънва на легло в болничното заведение. Нищо не си спомня. Оглежда се с удивление на всички страни. В това време, в стаята влиза лекар.… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха ковид в спермата на излекувани мъже Откриха ковид в спермата на излекувани мъже  Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари  Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат  Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал  Разположиха хладилни камиони за трупове в Санкт Петербург  Коронавирусът е бил в Европа още през 2019 година Коронавирусът е бил в Европа още през 2019 година Водещи вести  Нова жертва на Covid-19 Нова жертва на Covid-19  След почивка в чужбина, 14 дни карантина След почивка в чужбина, 14 дни карантина  Кирил и Георги Домусчиеви Кирил Домусчиев: Задължително е да бъдем обществено виновни  Ивайло Пенчев Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група е  Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва  Васил Иванов с нови разкрития за партия Васил Иванов с нови разкрития за партия " Възраждане "  Местата, където елементарно може да се болестите с ковид Местата, където елементарно може да се болестите с ковид  <p>Ето къде са в изолираност Кейт, Уилям и децата</p> Убежището на Кейт и Уилям по време на пандемията  Пълна обсада на жк Пълна обсада на жк " Райна княгиня " в Ямбол  Ухан, Китай Отново тежък случай на ковид в Ухан  <p>Жест към племето чокто, който ирландците върнаха след век</p> Жест към племето чокто, който ирландците върнаха след век  Страх в Иран, чака се втори пик на ковид Страх в Иран, чака се втори пик на ковид  Apple iPhone SE Как да създадем бекъп на iPhone  Кунчев: Доц. Мангъров има право на свое мнение Кунчев: Доц. Мангъров има право на свое мнение
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР